Aktif Eğitim-Sen üyelerini Hasandağı’nda buluşturdu

Aktif Eğitim- Sen Aksaray Temsilciliği tarafından düzenlenen Hasandağı pikniği çok sayıda üyeyi bir araya getirdi. Aktif Eğitim- Sen Genel Başkanı Osman Bahçe, Genel Başkan Yardımcıları Abdülkadir İşler ve Seyit Mehmet Tezcan’ın da...

Google Haberlere Abone ol
Aktif Eğitim-Sen üyelerini Hasandağı’nda buluşturdu

Aktif Eğitim- Sen Aksaray Temsilciliği tarafından düzenlenen Hasandağı pikniği çok sayıda üyeyi bir araya getirdi. Aktif Eğitim- Sen Genel Başkanı Osman Bahçe, Genel Başkan Yardımcıları Abdülkadir İşler ve Seyit Mehmet Tezcan’ın da katıldığı program renkli görüntülere sahne oldu.

Aktif Eğitim-Sen Genel Başkanı Osman Bahçe’nin Hasandağı yolunda yamaç paraşütünde sendika isminin yazıldığı flama ile karşılanması sonrasında piknik alanına gidildi. Yüzlerce üyenin katılımıyla gerçekleşen piknikte yemeğin ardından Başkan Osman Bahçe üyelere hitap etti.

TSM KONSERİ İLE ŞENLENDİLER

Türk sanat müziği ekibinin söylediği birbirinden güzel parçalarla programa katılan üye, eş ve çocukları keyifli anları paylaştı. Programın solo bölümünde İl Temsilcisi Şaban Önge’de mikrofonu alarak söylediği ilahi ile koroya eşlik etti. Voleybol turnuvası ve halk oyunları ile daha da renkli hale getirilen programda üyelere semaverde hazırlanan çay ikram edildi.

Pikniğin son bölümünde üyelere hitap eden Şaban Önge benzer organizasyonların devam edeceğini ve sık sık değişik etkinliklerle üyelerle bir araya geleceklerini ifade etti.

CİHAN

Yorumlar