Aktaş veda etti: Gerçekten içim rahat

Görevden alınarak merkeze çekilen Sakarya Emniyet Müdürü Mustafa Aktaş, veda etti. Aktaş için emniyet müdürlüğü bahçesinde veda programı düzenlendi.

Google Haberlere Abone ol
Aktaş veda etti: Gerçekten içim rahat

Görevden alınarak merkeze çekilen Sakarya Emniyet Müdürü Mustafa Aktaş, veda etti.

Aktaş için emniyet müdürlüğü bahçesinde veda programı düzenlendi. Aktaş, burada kısa bir konuşma yaptı. Yaklaşık 2 yıldır Sakarya’da görev yaptığını hatırlatan Aktaş, bu görevi büyük bir hassasiyetle, büyük bir gayretle yapmaya çalıştıklarını söyledi. Güzel şeyler yaptıklarına inandığını, içi rahat bir şekilde bu gün buradan ayrılma zamanı geldiğini ifade eden Aktaş, “Gerçekten içim rahat. Güzel çalışmalar yaptık. Sakarya’nın huzuru ve güveni noktasında, Sakarya’nın huzurunu, güvenini ileri bir noktaya getirme hususunda güzel çalışmalar yaptık. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Katkılarınızdan dolayı, fedakarlıklarınızdan dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

Personelinden helallik isteyen, kendi hakkını helal ettiğini belirten Aktaş “Hepiniz haklarınızı helal ediniz. Ben hakkımı helal ediyorum. Ayrılmayacağım (şehirden) bir süre daha. Belki sizlerle çok yakından vedalaşamadık ama bunun için fırsatımız olacak. Hepinize teşekkür ediyorum. Saygılar sunuyorum. Allaha ısmarladık.” diye konuştu. Aktaş, konuşmasından sonra müdür yardımcıları, ilçe müdürleri ve personeliyle vedalaştıktan sonra emniyet binasından ayrıldı. CİHAN

Yorumlar