Aksoy: Samsun’da derslik sorunuyla yürüttüğümüz önemli çalışmalar var

Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir ve Samsun Valisi Hüseyin Aksoy’un katılımları ile Alaçam İmam Hatip Ortaokulu’nun temel atma törenine katıldı. Tören, Alaçam Gençlik Hizmetlerine bağlı kapalı spor salonunda yapıldı. Samsun Valisi...

Google Haberlere Abone ol
Aksoy: Samsun’da derslik sorunuyla yürüttüğümüz önemli çalışmalar var

Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir ve Samsun Valisi Hüseyin Aksoy’un katılımları ile Alaçam İmam Hatip Ortaokulu’nun temel atma törenine katıldı.

Tören, Alaçam Gençlik Hizmetlerine bağlı kapalı spor salonunda yapıldı. Samsun Valisi Hüseyin Aksoy’u kapıda karşılayan Alaçam Kaymakamı Oğuz Alp Çağlar ve Protokolle tanışan Aksoy’a Alaçam İmam Hatip Ortaokulu Öğrencileri tarafından çiçek hediye edildi.

Açılış konuşmasını Alaçam İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Muhammet Çelik yaptı. Çelik, "Alaçam ilçemizde yapılan 16 derslikli Alaçam İmam Hatip Ortaokulumuzu hayırsever ve devlet işbirliği ile yapıp tamamlayacağız inşallah en kısa zamanda bu çıktığımız yolda başarı ile sonuca varırız." dedi.

Alaçam İmam Hatip Ortaokulu’nun temel atma töreni saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından, Alaçam Beş Yol Camii Müezzini Savaş Semiz'in Kuran-ı Kerim Tilaveti okumasıyla başladı. Törende, Vali Hüseyin Aksoy, Alaçam İmam Hatipliler Mezunları Derneği Başkanı Salih Uçar, Kaymakam Oğuz Alp Çağlar, İl Milli Eğitim Müdürü Aytekin Girgin, Ak Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir birer konuşma yaptı.

Konuşmaların ardından 16 derslik Alaçam İmam Hatip Ortaokulu’nun temeli Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, Alaçam Kaymakamı Oğuz Alp Çağlar, Alaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar ve protokol üyeleri tarafından törenle atıldı. Temel atma törenine ayrıca, Alaçam Kaymakamı Oğuz Alp Çağlar, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Alaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar, Samsun İl Milli Eğitim Müdürü Aytekin Girgin, kamu kurum ve kuruluş müdürleri, sivil toplum temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. CİHAN

Yorumlar