Aksaray'da karne sevinci

Aksaray’da okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve lisede eğitim gören 83 bin 34 öğrenci karnelerini alarak tatil süreçlerini başlattı.İl genelindeki okullarda 5 bin 342 okul öncesi, 31 bin 998 ilkokul, 26 bin 540 ortaokul ve 19 bin 164 lise öğrencisi...

Google Haberlere Abone ol
Aksaray'da karne sevinci

Aksaray’da okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve lisede eğitim gören 83 bin 34 öğrenci karnelerini alarak tatil süreçlerini başlattı.

İl genelindeki okullarda 5 bin 342 okul öncesi, 31 bin 998 ilkokul, 26 bin 540 ortaokul ve 19 bin 164 lise öğrencisi karne aldı. Karne dağıtım münasebetiyle Naci Abay İlkokulu’nda bir tören düzenlendi. Törene Vali Şeref Ataklı, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Vali Yardımcısı Kubilay Ant, Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal, öğrenciler ve çok sayıda veli katıldı.

Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal, öğrencilere verdiği mesajında; tatillerini iyi değerlendirmelerini, yapacakları sosyal faaliyetlerin içinde mutlaka bolca kitap okumaya yer vermelerini isteyerek tüm öğrencileri tebrik etti. Öğretmenleri de tebrik eden Milli Eğitim Müdürü çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Törenin ardından öğrencilere karneleri Vali Şeref Ataklı ve protokol üyeleri tarafından dağıtılarak çeşitli hediyeler verildi.

    Öğrenciler, yaz tatilinin ardından 15 Eylül 2014 Pazartesi günü ders başı yapacak. CİHAN

Yorumlar