Aksaray Üniversitesi'nden Doç. Yeniçeri’nin bildirisine 'en iyi bildiri' ödülü

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü Üretim Yönetimi ve Pazarlama Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç.

Google Haberlere Abone ol
Aksaray Üniversitesi'nden Doç. Yeniçeri’nin bildirisine 'en iyi bildiri' ödülü

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü Üretim Yönetimi ve Pazarlama Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Tülay Yeniçeri’nin hazırladığı bildiri, Dubai’de düzenlenen konferansta en iyi bildiri ödülünü aldı.

The Global Academy of Business&Economic Research (Global İşletme ve Ekonomi Araştırmaları Akademisi) tarafından 10’uncusu Dubai’de düzenlenen uluslararası konferans’a katılan Doç. Dr. Tülay Yeniçeri, önemli bir bilimsel başarıya imza attı. Amerika, Hindistan, İngiltere, Çin gibi pek çok ülkeden, çok sayıda akademisyenin katılarak bildiri sunduğu konferansa, “The Influence of Turkey’s Country Image on the Willingness to Buying of Turkish Branded Products” başlıklı bildirisiyle katılan ASÜ Öğretim Üyesi Yeniçeri, en iyi bildiri ödülüne layık görüldü. Bildiride, Amerikalıların, Türkiye imajı algılamalarının Türk markalı ürünleri satın alma davranışına etkisi irdelendi. Doç. Dr. Yeniçeri, 2013 Haziran Ayında Kars’ta düzenlenen 18’inci Ulusal Pazarlama Kongresi’nde de bildiri sunmuş, bu bildirisi ise en iyi ikinci bildiri ödülüne layık görülmüştü.

ASÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Acar, Doç. Dr. Tülay Yeniçeri’yi kutladı, bilimsel çalışmalarında başarı dileklerinde bulundu. Rektör Acar, “Elde edilen başarı değerli akademisyenimizin kariyeri açısından olduğu gibi üniversitemiz, şehrimiz ve ülkemiz için de son derece önemli. Akademisyen arkadaşımı kutluyorum.” dedi.
CİHAN

Yorumlar