Akrabalar arasında yaşanan tartışma kavgaya dönüştü

Erzurum'da iki akraba aile arasında yaşanan tartışma kavgaya dönüştü. Akrabalar birbirlerine evlerinin pencere ve balkonlarından taş ve kömür attı.

Google Haberlere Abone ol
Akrabalar arasında yaşanan tartışma kavgaya dönüştü

Erzurum'da iki akraba aile arasında yaşanan tartışma kavgaya dönüştü. Akrabalar birbirlerine evlerinin pencere ve balkonlarından taş ve kömür attı. Polis ise tarafları sadece izledi.

Erzurum'un Yakutiye ilçesi Libya Caddesi üzerinde, Nasıroğulları ailesinin fertleri arasında 3 günden bu yana devam eden kavgade yine bildik görüntüler yaşandı. Akrabalar evlerinin pencereleri ile balkonlarından birbirlerine küfür, hakaret ve tehdit yağdırdı. Ardından da sokaktan toplayıp evlerinde stokladıkları taşları attı. Hızını alamayanlar ise Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nın dağıttığı kömürleri fırlattı. Çocuk ve kadınların da karıştığı kavga nedeniyle Libya Caddesi 2 saat süreyle araç ve yaya trafiğine kapalı kaldı. Olay yerine çok sayıda polis gönderilirken, kavgada yaralanan iki kişi ise ambulansla hastaneye sevk edildi. Bir emniyet müdür yardımcısı ve akil akrabalardan birisi, tarafları sakinleştirmek için çaba harcadı.

Bu arada tarafların dünkü kavgasında birisi polis 3 kişi yaralanmıştı. Amca oğulları arasındaki yaşanan kavganın nedeni olarak ise cezaevinde yatan taraflardan birisinin hafta sonu izinli olarak çıkması gösteriliyor. CİHAN

Yorumlar