Akoğlu ve Söylevci’den AYTO’ya ziyaret.

Basın İlan Kurumu (BİK) Aydın Şube Müdürü Özer Akoğlu ve Aydın Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Şükrü Söylevci, Aydın Ticaret Odası (AYTO) Başkanı Hakan Ülken’i makamında ziyaret etti. Ziyarette Aydın gazetelerinin...

Google Haberlere Abone ol
Akoğlu ve Söylevci’den AYTO’ya ziyaret.

Basın İlan Kurumu (BİK) Aydın Şube Müdürü Özer Akoğlu ve Aydın Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Şükrü Söylevci, Aydın Ticaret Odası (AYTO) Başkanı Hakan Ülken’i makamında ziyaret etti.

Ziyarette Aydın gazetelerinin her geçen gün daha da iyi bir konuma geleceğini söyleyen Özer Akoğlu, “Şubemiz Aydın’da 2 Mayıs’ta açıldı. Henüz daha işin başında sayılırız. Umuyorum ki Aydın’daki gazeteler her geçen gün daha iyi bir konuma gelecektir. Bizler de bunun için elimizden geleni yapıyoruz.” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren AYTO Başkanı Hakan Ülken “Basın İlan Kurumu Müdürü Özer Akoğlu, Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Şükrü Söylevci’nin ziyaretlerinden memnun oldum. Basın İlan Kurumu çalışanlarına başarılar diliyorum. Basın İlan Kurumu’nun Aydın basınına katkıları olacağına inanıyorum. Basın İlan Kurumu'nun Aydın’a faydalı olabilecek her türlü projesini daima destekleriz.” diye konuştu.

Ziyarette, AYTO Başkanı Hakan Ülken’in Aydın için güzel çalışmalar yaptığını söyleyen Şükrü Söylevci “Her zaman kendisiyle iyi diyaloglar içinde olduk. Başarılı çalışmalarının devamını diliyorum.” dedi.

CİHAN

Yorumlar