Akdeniz ilçesi hizmete doyacak

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, yapacakları çalışmalarla Akdeniz ilçesine hizmete doyuracaklarını belirtti. Kocamaz, Kongre ve Sergi Salonu’nda, Akdeniz İlçesi mahalle muhtarları ile toplantı yaptı. Mersin Büyükşehir...

Google Haberlere Abone ol
Akdeniz ilçesi hizmete doyacak

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, yapacakları çalışmalarla Akdeniz ilçesine hizmete doyuracaklarını belirtti.

Kocamaz, Kongre ve Sergi Salonu’nda, Akdeniz İlçesi mahalle muhtarları ile toplantı yaptı. Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Haluk Tunçsu'nun da katıldığı toplantıda, Mersin’in merkez ilçeleri arasında en fazla nüfusa sahip olan ilçenin Akdeniz olduğunu hatırlatan Kocamaz, "Aynı ilçemiz, maalesef hizmet, kentleşme ve yatırım anlamında, diğer ilçelerimizin gerisinde kalmış durumda. Bizi bundan sonrası ilgilendiriyor. Akdeniz İlçesi sınırları içinde yer alan mahallelerin sorunlarını bir anda çözmemiz zaten mümkün değil. Yaptığımız çalışma programı dahilinde, süreç içinde Akdeniz İlçesi’nde bütün mahallelere gireceğiz ve sıkıntılarını çözeceğiz. Bu sıkıntıların çözüm noktasında da, mahalle muhtarlarımızla sürekli irtibat halinde olacağız. Yıllardır hizmete aç olan Akdeniz İlçesi’ndeki mahallelerimiz, inşallah hizmete doyacak." diye konuştu.

Akdeniz ilçesi mahalle muhtarlarının tek tek sıkıntılarını dinleyen Başkan Kocamaz, 13 ilçenin yanı sıra, kapanan 40 belde ve 509 köyün hizmetinden kendilerinin sorumlu olduğunu belirterek, "Coğrafi ve nüfus anlamında birçok Avrupa ülkesinden büyük bir kente hizmet ederken, sonuç alma noktasında biraz zamana ihtiyaç vardır. Biz de elimizdeki zamanı en iyi şekilde kullanarak, inşallah kentimizin en ücra köşesine kadar gereken hizmeti götüreceğiz." dedi.

CİHAN

Yorumlar