AK Parti'li Yeni: Bu bir bayrak yarışıdır

AK Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni, Kozan İlçe Başkanlığı görevi verilen Veli Gelebek’e yetki belgesini verdi. Atatürk Parkı Park Kafe’de düzenlenen programda eski yönetim, AK Partili Belediye Meclis üyeleri ve partili vatandaşların...

Google Haberlere Abone ol
AK Parti'li Yeni: Bu bir bayrak yarışıdır

AK Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni, Kozan İlçe Başkanlığı görevi verilen Veli Gelebek’e yetki belgesini verdi.

Atatürk Parkı Park Kafe’de düzenlenen programda eski yönetim, AK Partili Belediye Meclis üyeleri ve partili vatandaşların katılımıyla yeni ilçe başkanı Veli Gelebek’e, İl Başkanı Fikret Yeni tarafından ilçe başkanlığı yetki belgesini verildi.

    Fikret Yeni, "Bizlere bu ortamı oluşturduğu için ilçe başkanım Yusuf Bilgili kardeşime teşekkür ediyorum. Bu bir bayrak yarışıdır. Bu bayrak yarışında Yusuf Bey bayrağımızı Kozan’da gelebilecek en üst noktaya getirdi. Hiç kimse Yusuf Bey’in başarısız olduğundan dolayı herhangi bir şekilde görevini layıkı ile yapamadığından dolayı görev değişikliğine gidildiğini düşünmesin. Kozan yerel seçimde başarısız olmuş bir ilçe değildir. Bugün ilçelerimiz arasında en çok oy alan üçüncü ilçe olmuştur.” dedi.

    Önceki dönem ilçe başkanı Av. Yusuf Bilgili ve yönetimine partilerine katkılarından dolayı teşekkür eden ve devir almış olduğu bayrağı daha ileriye taşıma noktasında elinden gelen gayreti teşkilat olarak göstereceklerini ifade eden AK Parti Kozan İlçe Başkanı Veli Gelebek, "Biz geçmişte de burada tüm arkadaşlarımızla birlikte çalıştık ve bu davada 2003 ve 2006 yılları arasında çalışmalarımız oldu. O zaman Sayın Başbakanımızın söylediği gibi çıraklık dönemiydi şimdi kalfalık devresine geldik. Değerli partimizin yöneticileri ile bundan önceki arkadaşlarımızla da çalışmak isteyen arkadaşlarımızla da beraber olmak isteriz. Ben bu vesile ile bu kahvaltı programımıza katılan herkese saygılar sunuyorum." şeklinde konuştu.

    AK Parti önceki dönem İlçe Başkanı Av. Yusuf Bilgili; “Bugüne kadar teşkilatımız ile birlikte partimize elimizden gelen hizmeti verdik. Bundan böyle artık partimin bir üyesiyim. Tüm çaba ve gayretimle partimin arkasında ve destekçisiyim. Yeni Başkanımız Veli Bey’e görevinde başarılar diliyorum.” diye konuştu.

    Yapılan konuşmaların ardından AK Parti Genel Merkezi tarafından verilen ilçe başkanlığı yetki belgesi İl Başkanı Fikret Yeni tarafından Veli Gelebek’e takdim edildi. CİHAN

Yorumlar