AK Parti'li Ekrem Erdem: Birbirimizden korkmayalım, çekinmeyelim, saygı duyalım

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, Sivas Koyulhisar ve Köyleri Hizmet Vakfı (KODAV)ın düzenlediği kahvaltıda hemşehrileri ile biraraya geldi. Erdem, Cumhurbaşkanlığı seçimlerini hatırlatarak, "Birbirimizden korkmayalım, çekinmeyelim,...

Google Haberlere Abone ol
AK Parti'li Ekrem Erdem: Birbirimizden korkmayalım, çekinmeyelim, saygı duyalım

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, Sivas Koyulhisar ve Köyleri Hizmet Vakfı (KODAV)ın düzenlediği kahvaltıda hemşehrileri ile biraraya geldi. Erdem, Cumhurbaşkanlığı seçimlerini hatırlatarak, "Birbirimizden korkmayalım, çekinmeyelim, saygı duyalım." dedi.

KODAV tarafından Küçükçekmece’de bir toplantı düzenlendi. Çok sayıda davetlinin katıldığı programda vakfın yaptığı hizmetler ele alındı. Toplantıya katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem’de bir araya gelmenin önemine vurgu yaptı. Erdem, “Bugün eğer birbirimizi İstanbul’da tanıyorsak zaman zaman çeşitli vesilelerle bir araya gelmemizdendir. İlk bir araya geldiğimiz günleri hatırlıyorum kimseyi tanımıyordum. Şimdi belki bir kısmınıza ismiyle hitap etmesem de en azından sima olarak birbirimizi tanıyoruz.” diye konuştu.

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin yaklaştığını hatırlatan Erdem, sandıktan çıkan sonuca demokrasi gereği olarak saygı duyulmasını söyledi. Erdem şöyle konuştu: “İnşallah kazasız belasız 10 Ağustos’ta Cumhurbaşkanlığı seçimi yapılacak, bu seçimin memleket millet için hayırlı olmasını diliyorum. Herkesin farklı siyasi görüşü olabilir. Birbirimizden korkmayalım, çekinmeyelim, saygı duyalım. Sandıktan çıkana da demokrasinin gereği saygı duymaktan başkada bir şeyimiz yoktur. Yapılan seçimlerinde yapılacak seçimlerinde hayırlı olmasını diliyorum.”

Konuşmaların ardından Erdem’e ve diğer katılımcılara plaket verildi. Program hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından sona erdi. CİHAN

Yorumlar