AK Parti'li Başkan'dan CHP’li Yaşar’a övgü

AK Parti'li Bala Belediye Başkanı İbrahim Gürbüz, Balalılar Derneği Başkanı Cumhur Acar ve yönetim kurulu üyeleri ile CHP’li Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ı ziyaret etti. Balalıların büyük çoğunluğunun Yenimahalle’de...

Google Haberlere Abone ol
AK Parti'li Başkan'dan CHP’li Yaşar’a övgü

AK Parti'li Bala Belediye Başkanı İbrahim Gürbüz, Balalılar Derneği Başkanı Cumhur Acar ve yönetim kurulu üyeleri ile CHP’li Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ı ziyaret etti. Balalıların büyük çoğunluğunun Yenimahalle’de yaşadığını ve belediye yönetiminden çok memnun olduğunu belirten Gürbüz, desteklerinden dolayı Fethi Yaşar’a teşekkür etti.

    Gürbüz, “Fethi Başkan bizlere onur veriyor. Hemşerilerim Yenimahalle’den ve Yaşar’dan çok memnun. Bize desteğini hiçbir zaman esirgemedi. Biz de Balalılar olarak hep yanında olacağız. Balalıların gönlünde ayrı bir yeriniz var.” dedi.

    Yenimahalle’de çok büyük projelere imza attıklarını ifade eden Yaşar da "Vatandaşlarımıza fayda sağlamayacak hiçbir işe para harcamadık. Her zaman halkın ihtiyaçlarına göre proje ürettik. Kimsenin siyasi görüşüne bakmam. Diğer derneklerimize de elimden geldiğince destek oldum. Bu kapı sizlere her zaman açık olacak. Bu şehir bizim, ne yapılacaksa beraberce yaparız." diye konuştu.

CİHAN

Yorumlar