AK Partili aday Savaş: Aydın’da yeni bir dönem başlayacak

AK Parti Aydın Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Savaş, “Belediyecilik hizmet kapma yarışı.

Google Haberlere Abone ol
AK Partili aday Savaş: Aydın’da yeni bir dönem başlayacak

AK Parti Aydın Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Savaş, “Belediyecilik hizmet kapma yarışı. Bu hizmet kapma yarışında merkezi yönetimle birlikte yürümenin avantajını kullanan birçok ilimiz var. Bu illerden bir tanesinin de Aydın olmasını istiyorum. 30 Mart akşamı Aydın’da yeni bir dönem başlayacak.” dedi.

Gazetecilerle bir araya gelen Savaş, doğduğu, büyüdüğü, yaşadığı kente borcunu ödemeye geldiğini söyledi. AK Parti İl Başkanı Sadık Atay ve milletvekili Mehmet Erdem'in de bulunduğu yemekli toplantıda konuşan Savaş, “Medya gözümüz kulağımız olacak. Yerel basını çok önemsiyoruz. Değerlendirme ve eleştirilerden gocunmamak lazım. Görevlerini tarafsız ve objektif yapanların başımızın üzerinde yeri var. Her zaman onlarla diyalog kurarız. Basın çalışanları için belediyede basın odası ve gazeteciler için lokal yapacağız." diye konuştu.

Yeni dönemde el birliği ile daha güzel Aydın için mücadele vereceklerin dile getiren Savaş şunları söyledi; "Aydın’ın daha fazla pay alması için merkezi yönetimle birlikte yürüyen bir büyük şehir olmasını arzu ediyorum. Çocuklarımızın, gençlerimizin umutlu olduğu, yaşlılarımızın da huzurlu olduğu, daha mutlu ve refah içerisinde yaşanması için büyük şehir belediye başkanına çok büyük görevler düşüyor. Büyükşehir Belediye Başkanı hizmet kapma yarışında vizyonu, tecrübesiyle birikimiyle önemli işler yapacak. Ben 22 yıllık mesleki hayatımdaki tecrübemle büyükşehir başkanlığını yapabileceğime inandığım için bu yola çıktım.”

Aydın Büyükşehir olduğunda yeni bir vizyon gerektiğini belirten Savaş, “Yeni dönemde yeni bir büyükşehir organizasyon yapısının kurulması gerekiyor. Mevcut yapıyla büyükşehrin yönetilmesi mümkün değil. Buna uygun yeni bir organizasyon yapısını kurmamız gerekiyor. Bunları yapmazsanız bu mantık ve yapıyla hizmet götürmek ve sürdürmek mümkün uygun değil. Bunu yapacağımıza inanıyorum. Aydın için projeler hazırlıyoruz.” şeklinde konuştu.

AK Parti Aydın İl Başkanı Sadık Atay da, merkez ilçe ve diğer ilçe belediye başkan adaylarının 20 Ocak sonrasında açıklanacağını kaydetti.


CİHAN

Yorumlar