AK Parti’den yumruklu saldırıya tepki

AK Parti Kayseri İl Başkanlığı yaptığı açıklamada, İl Genel Meclisi’nde yumruk atmaya varan kavganın Meclis'in imajını zedelediği ifade edildi.

Google Haberlere Abone ol
AK Parti’den yumruklu saldırıya tepki

AK Parti Kayseri İl Başkanlığı yaptığı açıklamada, İl Genel Meclisi’nde yumruk atmaya varan kavganın Meclis'in imajını zedelediği ifade edildi. Bir üyelerinin maruz kaldığı saldırgan tutumu kınadı.

AK Parti’den yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi: "İl Genel Meclisi’nin 9 Ocak tarihinde yaptığı toplantının ardından, MHP Grup Başkan Vekili Halit Demir, partimizin meclis üyelerine yakışıksız sözler söyleyerek, bir meclis üyemize de yumruk atmıştır. Her şeyden önce hatırlatmak isteriz ki siyaset millete hizmet için yapılır ve bunun da belli kural ve yöntemleri bulunmaktadır. Bir siyasetçinin, bu şekilde sokak ağzıyla konuşup, galiz küfürler etmesi ve ardından kendini kaybedip seçilmiş bir meclis üyesine yumruk atması kabul edilebilir bir davranış değildir. Bu olayla birlikte, kavgadan, gürültüden ve şiddetten yana olan siyaset anlayışı bir kez daha Kayseri’de tezahür etmiştir. Fikir ve görüş ayrılıkları her ne olursa olsun, medeni siyasetçilerin bu tür durumlar karşısında takınacakları tutum bellidir. Kayseri İl Genel Meclisi’nin imajını da zedeleyen bu saldırgan tutumu kınıyor, aziz milletimizin huzur şehri Kayseri’ye yakışmayan bu tür kişileri siyaset dışına iteceğine olan inancımızı tekrarlıyoruz."
CİHAN

Yorumlar