AK Parti İldem’de seçim bürosu açtı

Ak Parti Kayseri Melikgazi Teşkilatı 11. seçim bürosunu İldem Mahallesi’nde açtı. Vatandaşların ilgi gösterdiği açılışa Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Ak Parti Melikgazi İlçe Başkanı Timur Barlas, Gençlik Kolları Başkanı Ömer Demir ve çok.

Google Haberlere Abone ol
AK Parti İldem’de seçim bürosu açtı

Ak Parti Kayseri Melikgazi Teşkilatı 11. seçim bürosunu İldem Mahallesi’nde açtı. Vatandaşların ilgi gösterdiği açılışa Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Ak Parti Melikgazi İlçe Başkanı Timur Barlas, Gençlik Kolları Başkanı Ömer Demir ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılışta konuşan Başkan Memduh Büyükkılıç, bölgeye çok amaçlı yeni bir sosyal tesis ile okul yapılacağı müjdesini verdi. Bölge halkının taleplerini dinleyen Başkan Büyükkılıç, okul ve sağlık merkezi ile ilgili talepleri gerekli kurumlara ilettiklerini sosyal tesisle ilgili olarak ise proje çalışmalarının tamamlandığını, raylı sistemin son durağında bulunan alanın çok amaçlı sosyal tesis olarak planlandığı bilgisini verdi.

Amaçlarının, bütün kamu kurum kuruluşları ve sivil toplum örgütleri ile birlikte dayanışma içerisinde halkın ihtiyaç duyduğu hizmet ve yatırımları yaparak, bu hizmetlerden herkesin eşit şekilde faydalanmasını sağlamak olduğunu belirten Başkan Büyükkılıç, “Bugüne kadar sizlerin başını önüne eğdirecek hiç bir iş yapmadık. Bundan sonra da ayrımcılık yapmadan, insanları inancına, siyasi eğilimine, bulunduğu konum ve duruma bakmadan yaratılmışların en şereflisi insandır felsefesi ile hizmet etmeye devam edeceğiz. Bizim felsefemizde hizmete doyum olmaz. Geçmişten beri sizler bizlere sahip çıkarak bizlere hizmet etme fırsatını verdiniz. Bizler de sizlere bu yüzden minnet duyuyoruz. Ülkemize ve şehrimizdeki siyasi istikrarın sürmesi adına el ele vererek daha güzel günlere hep beraber dayanışma içerisinde geleceğiz. Bölgeye, mevcut sosyal tesisimizin dışında daha büyük bir sosyal tesisi kazandırmanın çabası içerisindeyiz. Amacımız, gençlerimize, büyüklerimize, hanım kardeşlerimize ve çocuklarımıza hitap edebilecek çok amaçlı bir sosyal tesisi buraya kazandırmaktır. Bu tesisimizi de raylı sistemin son durağının bulunduğu alana yapacağız. Proje çalışmaları tamamlanan tesisimizin müjdesini şimdiden sizlerle paylaşmak istiyorum” dedi.


CİHAN

Yorumlar