AK Parti İl Başkanı’ndan yeni yönetime ‘hayırlı olsun’ ziyareti

AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, AK Parti Genel Merkezi tarafından atanan Atakum İlçe Başkanı Ömer Faruk Şahin ve yeni oluşturulan yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Google Haberlere Abone ol
AK Parti İl Başkanı’ndan yeni yönetime ‘hayırlı olsun’ ziyareti

AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, AK Parti Genel Merkezi tarafından atanan Atakum İlçe Başkanı Ömer Faruk Şahin ve yeni oluşturulan yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. İlçe başkanlığı binasında gerçekleşen ziyarette İl Başkanı Köktaş, yeni yönetimle tanışarak sohbet etti.

‘Teşkilatlar bir partinin en önemli gücüdür’ diyen AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, "Teşkilatlar bir partinin olmazsa olmazıdır. Partiyi canlı gibi düşündüğümüzde teşkilatlar bu canlının omurgasıdır. Teşkilatlar olmazsa o siyasi partinin ayakta durması, uzun süre hizmet edebilmesi çok zordur. Önümüzde yapılacak seçimlerde yine teşkilatlarımıza büyük görevler düşüyor. Her zaman halkın içinde ve milletine hizmet etmeyi kendisine birinci görev olarak kabul eden her bir teşkilat üyemiz, omuzlarındaki bu sorumluğu bilerek fedakarane ve gayretli çalışmalarıyla bu seçimden de zaferle çıkacağımıza eminim. Tekrardan yeni görevlerinizin hayırlı olmasını temenni ediyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı.
CİHAN

Yorumlar