AK Parti Gençlik Kolları'ndan PKK'ya kınama

AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanlığı: "Vatanımızın huzuru, milletimizin sükunu ve devletimizin bekası için göğsünü siper etmekten çekinmeyen 1,7 milyon vatan evladından müteşekkil AK Parti Gençlik Kolları, bu hainlere, bu topraklarda fırsat vermeyecek, yılmayacak ve yorulmayacaktır"

Google Haberlere Abone ol
AK Parti Gençlik Kolları'ndan PKK'ya kınama
AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanlığı, AK Parti Beytüşşebap İlçe Başkanı Naci Adıyaman'ın PKK'lı teröristlerce öldürülmesine ilişkin, "Vatanımızın huzuru, milletimizin sükunu ve devletimizin bekası için göğsünü siper etmekten çekinmeyen 1,7 milyon vatan evladından müteşekkil AK Parti Gençlik Kolları, bu hainlere, bu topraklarda fırsat vermeyecek, yılmayacak ve yorulmayacaktır." açıklamasında bulundu.

Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanlığından yapılan yazılı açıklamada, Naci Adıyaman ile ağabeyi Fikret Adıyaman'ın PKK'lı teröristlerce kaçırıldığı ve araçlarının ateşe verildiği, daha sonra teröristlerin Naci Adıyaman'ı öldürdüğü belirtildi.

Açıklamada, "Cumhurbaşkanımız ve Başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın da dediği gibi, tüm hain örgütlerin topu bir gelse, bu vatanın Naci kardeşimiz gibi mert ve şerefli evlatlarına saldırsa, geriye bir adım atan bu şerefsizlerden de daha alçaktır. Vatanımızın huzuru, milletimizin sükunu ve devletimizin bekası için göğsünü siper etmekten çekinmeyen 1,7 milyon vatan evladından müteşekkil AK Parti Gençlik Kolları, bu hainlere, bu topraklarda fırsat vermeyecek, yılmayacak ve yorulmayacaktır." değerlendirmesinde bulunuldu.

Açıklamada, şunlar kaydedildi: "Bizlerin vatan ve millet aşkı, sizin bu topraklara ve Türkiye halkına duyduğunuz nefretten kat be kat fazla gelir. Bu milletin darbeye karşı direnişinden hiç mi ders almadınız? Tanka kafa atan, balkondan F-16'ya atlamaya çalışan bu vatan evlatları sizin gibi korkak ve kalleşlere neler yapar hiç düşünemiyor musunuz? Bekleyin, az kaldı ve şunu kesinlikle unutmayın, biz öldüğümüzde şehit olarak, siz öldüğünüzde hain olarak anılacaksınız."

Naci Adıyaman'a Allah'tan rahmet, ailesi ve AK Parti teşkilatlarına başsağlığı dileklerine yer verilen açıklamada, "Şehit Naci Adıyaman ve 15 Temmuz şehitlerimizden Mustafa Avcu, Samet Uslu ve Mehmet Ali Kılıç'ın bize devrettiği vatan nöbetini, bu millete ve bu ülkeye düşman tüm teröristler bu topraklardan temizlenene ve hak ettikleri cezaları çekene kadar tutacağımız konusunda şehitlerimize şeref ve namus sözü veriyoruz." ifadesine yer verildi.

Yorumlar