AK Parti Eskişehir İl Başkanı Reyhan ve 50 kişilik yönetim kurulu istifa etti

AK Parti Eskişehir İl Başkanı Süleyman Reyhan, 50 kişilik yönetim kurulu ile istifa etti. Reyhan, istifa kararını genel merkez ile istişare ettikten sonra aldıklarını söyledi. Reyhan, istifasını Erzurumlu Hakkı Hazretleri'nin, 'Deme şu niçün...

Google Haberlere Abone ol
AK Parti Eskişehir İl Başkanı Reyhan ve 50 kişilik yönetim kurulu istifa etti

AK Parti Eskişehir İl Başkanı Süleyman Reyhan, 50 kişilik yönetim kurulu ile istifa etti. Reyhan, istifa kararını genel merkez ile istişare ettikten sonra aldıklarını söyledi. Reyhan, istifasını Erzurumlu Hakkı Hazretleri'nin, 'Deme şu niçün söyle/ Bak sonuna sabr eyle/ Yerincedir ol öyle/ Mevla göreyim neyler. Neylerse güzel eyler.' dizeleriyle duyurdu.

Eskişehir İl Başkanı Süleyman Reyhan Parti il Merkezi'nde 50 kişilik il yönetim kurulu üyeleri ile birlikte bir basın açıklaması yaptı. AK Parti'nin kurulduğu ilk günden bu yana AK Parti misyonuna gönülden bağlı bir partili olarak hizmet etmeye çalıştığını vurgulayan Reyhan, "Partimizin kuruluşundan itibaren 12 yıldır partimizin her kademesinde görev aldım. İlçe başkanları, il başkanlar yardımcılıkları en son olarak da 3,5 yıl il başkanlığı görevinde bulundum. Partimizin bütün teşkilatlarına enerji ve ilham veren gelişimi gönülden arzulayan ve bunun için samimi gayret gösteren biri olmaya çalıştım. Çevremde dürüst, azimli ve güven duyulan biri olmanın onurunu yaşadım." diye konuştu.

Genel merkez ile yaptıkları istişareler neticesinde istifa ettiklerini ifade eden Reyhan, "Değerli basın mensupları genel merkezimiz ile yaptığımız istişareler neticesinde İl Yönetim Kurulu olarak bugün itibariyle istifalarımız veriyoruz." açıklamasında bulundu. Reyhan istifasını Erzurumlu Hakkı Hazretlerinin, 'Deme şu niçin söyle/ Bak sonuna sabr eyle/ Yerincedir ol öyle/ Mevla göreyim neyler. Neylerse güzel eyler.' dizeleriyle duyurdu.

CİHAN

Yorumlar