AK Parti eski ilçe başkanı partisinden istifa edip SP'den aday oldu

AK Parti’den Ekinözü için belediye başkan adayı olan ancak aday gösterilmeyen Bünyamin Kılıç, partisinden istifa ederek Saadet Partisi saflarına katıldı ve Saadet Partisi’nin Ekinözü belediye başkan adayı oldu.

Google Haberlere Abone ol
AK Parti eski ilçe başkanı partisinden istifa edip SP'den aday oldu

AK Parti’den Ekinözü için belediye başkan adayı olan ancak aday gösterilmeyen Bünyamin Kılıç, partisinden istifa ederek Saadet Partisi saflarına katıldı ve Saadet Partisi’nin Ekinözü belediye başkan adayı oldu. Saadet Partisi rozeti takan Bünyamin Kılıç, Saadet Partisi’ni siyasi tecrübesini aldığı ocak olarak nitelendirdi.

Gaziantep'in Ekinözü ilçesine bağlı birçok köyden destek alan Bünyamin Kılıç, AK Parti’den istifa ederek Saadet Partisi’ne geçiş yaptı. Kılıç’a Saadet Partisi Elbistan İlçe Teşkilatı’nda rozet takılırken belediye başkan adaylığı da açıklandı. Saadet Partisi Ekinözü İlçe Teşkilatı üyeleri ve muhtarlarla partililerin yer aldığı rozet takma ve adaylık açıklaması töreninde konuşan ilk isim Saadet Partisi Elbistan İlçe Başkanı Ali Eminoğlu oldu.

BELEDİYENİN KAPISINA ‘RÜŞVET ALAN DA VEREN DE MELUNDUR’ YAZILACAK

Eminoğlu, Kılıç’a hayırlı olsun temennisinde bulunup; "Ekinözü Belediye Meclis Üyesi Cuma Doğan kardeşimiz ve Ataköy Muhtarımız Mevlüt İspir kardeşimiz de AK Parti’den istifa ederek partimize çevresiyle beraber katıldı. Bu dönem inşallah Ekinözü’nde belediyeyi alarak Milli Görüş belediyeciliği destanını yazacağız. Milli Görüş belediyeleri çöp, çukur ve çamurla anılan şehirleri değiştirdi. Bu seçimde de biz en az 5 il belediye alacağız. Bu belediyelerimiz örnek olacak. Belediyelerimizin kapısına ‘rüşvet alan da veren de melundur’ yazılmıştı. Şimdi de başkanımız izin verirse Ekinözü’ne de bu yazıyı yazacağız” şeklinde değerlendirmelerde bulundu.

Daha sonra söz alan Bünyamin Kılıç ise, kendisine destek verenlerin ‘Saadet Partisi’nden başka bir parti çatısı altına girme’ tavsiyesinde bulunduğunu hatırlattı. Saadet Partisi’nde olmaktan dolayı mutluluk duyduğunu anlatan Kılıç, konuşmasında; “Bir insanın ömrümde önce aile terbiyesi gelir. Sonra öğretmenden aldığı terbiye ile devam eder. Bizler siyasi tecrübemizi de bu ocakta aldık. Siyaseten bir yerlerde bulunduysak; Saadet Partisi, Fazilet Partisi ve Milli Selamet Partisi’nden kaldı siyasi ahlak. Bundan dolayı ben burada olmaktan gerçekten mutluyum. Araştırmalara göre AK Parti’de siyaset yapan arkadaşlarımızın eğer AK Parti’ye oy vermeseydiniz hangi partiye oy verirdiniz şeklindeki soruya yüzde 95 oranında Saadet Partisi’nde olurduk cevabını verdiklerini gördüm. Ben çevremle, eşimle, dostumla ve bana destek veren seçmenimle görüştüğümde Saadet’in dışında bir partiyi tercih etme dediler. Bu da görülüyor ki Saadet Partisi’nin bütün seçmenlerin gönlünde bir yerinin olduğunu gösteriyor. Ancak önümüzdeki günlerde Saadet Partisi’nin tekrar Türkiye’de belirli mesafe kat edeceğinden, Türkiye’nin yönetimini yeniden devralacağından kimsenin kuşkusu olmasın. Partimize layık olmaya, Ekinözü belediyesini kazandırarak örnek bir belediyecilik sergilemeye hep birlikte gayret göstereceğiz.” ifadelerine yer verdi. CİHAN

Yorumlar