AK Parti Efeler adayı Pekgüzel: İkinci bir şehir merkezi oluşturacağız

Aydın'da AK Parti Efeler Belediye başkan adayı Yalçın Pekgüzel, “İkinci bir merkez oluşturup şehrin sıkışmış kalmış dokusunu daha çok ikinci bir noktaya taşıyacağız.

Google Haberlere Abone ol
AK Parti Efeler adayı Pekgüzel: İkinci bir şehir merkezi oluşturacağız

Aydın'da AK Parti Efeler Belediye başkan adayı Yalçın Pekgüzel, “İkinci bir merkez oluşturup şehrin sıkışmış kalmış dokusunu daha çok ikinci bir noktaya taşıyacağız. 10-20 yıllık planlar yapmak istiyorsak daha radikal kararlar almak zorundayız, çünkü büyükşehir iddiamız var. Şehir merkezinde yoğunluğu arttırmak sıkışıklığı daha da artırır; stadyumu kaldıracağız.” dedi.

Pekgüzel, Aydın Teknik Ekonomik Sosyal Konseyi (AYTESKON)’nin adaylarla proje ve tanıtım toplantısına katıldı. Burada yaptığı konuşmada, Aydın için yapacakları projelerin tam hazır olmadığını, stratejik olarak da şubatın üçüncü haftasından önce açıklamayı uygun görmediklerini söyledi. İktidar partisi adayı olarak Aydın’ın kaynaklarının Aydın dışındakilere verilmesine karşı olduğunu beyan eden Pekgüzel, “Kaynak varsa kullanılması taraftarıyım. 30 Mart'tan sonra Özel İdare'den geçen kaynak varsa araştırılır. Aydın’ın kaynaklarının, seçim önü bir yerlere verileceğine inanmıyorum. Sözlerimizin arkasındayız, yarın da kıvıracak halimiz yok. Aydın’ın kaynakları hiçbir zaman çarçur edilemez. Vilayetimizin de yapacağını tahmin etmiyor ve ihtimal de vermiyorum. Yanlış yaparsam da özür dilemesini bilirim.” şeklinde konuştu. CİHAN

Yorumlar