AK Parti adayı Yıldırım: İzmir’in silkinme, ayağa kalkma zamanı geldi

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye başkan adayı olan Milletvekili Binali Yıldırım, yerel seçim çalışmaları kapsamında Beydağ, Kiraz, Ödemiş ve Bayındır ilçelerini ziyaret etti.

Google Haberlere Abone ol
AK Parti adayı Yıldırım: İzmir’in silkinme, ayağa kalkma zamanı geldi

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye başkan adayı olan Milletvekili Binali Yıldırım, yerel seçim çalışmaları kapsamında Beydağ, Kiraz, Ödemiş ve Bayındır ilçelerini ziyaret etti. Yıldırım, yaptığı konuşmalarda, “Hemşehrilerimizden şunu istiyoruz, tercihleriniz ne olursa olsun sonuna kadar saygımız var. Ne yaşam tarzınıza ne düşüncenize ne tercihlerinize ne siyasi görüşünüze karışırız. Bizim tek karıştığımız şey hizmettir. Bizim için siyaset hizmettir. Anladığımız iş de bu. Öbür işlere burnumuz sokmayız, öyle bir kötü alışkanlığımız yok.” dedi.

AK Parti Beydağ İlçe Başkanlığı’nı ziyaretinde 10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler Günü’nü de kutlayan Yıldırım, “İzmir'in kaderi bu değil. Birçok il, modern belediyecilik anlayışıyla İzmir'in fersah fersah üstüne çıktı. Cumhuriyetin kuruluş ilanının yapıldığı, efelerin diyarı İzmir'e bu yakışmıyor. Bu İzmir'in artık silkelenme, ayağa kalkma zamanı geldi." şeklinde konuştu. Beydağ'ın en önemli probleminin göç olduğunu, yeterli iş imkanı bulunmadığı için gençlerin ayrıldığını vurgulayan Yıldırım, bölgeye Ödemiş, Beydağ ve Kiraz'dan 100 gence iş imkanı sağlayacak bir çağrı merkezi kuracaklarını, ayrıca sadece aile hekimi olan Beydağ'a, ilk etapta bir sağlık ocağı açılacağını kaydetti. İlçedeki esnafları da ziyaret eden Yıldırım, daha sonra Kiraz’a geçti. Kiraz’da AK Parti ilçe binası önünde halka hitap eden Yıldırım, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun, "11 yılda ne yaptın?" sorusuna aynı şekilde cevap vererek, soruyu vatandaşın sormasını istedi: “Kiraz ve İzmir için çok daha güzel günler var. İzmir’in kaybolan yıllarını geri alacağız ve yıldırım hızıyla hizmetleri getireceğiz. 15 yıldır yerel yönetimlerde hizmet edenlere, ‘Bu zamana kadar ne yaptın?’ diye sorun. Bize de sorun, onlara da sorun. Türkiye’nin her köşesini hizmetlerle donattık. Hizmetle uğraşmıyorlar, yatıp kalkıp, ‘İzmirlinin yaşam tarzına müdahale ettirmeyiz.’ diyorlar. İzmirli istediği gibi davransın. Biz kimsenin yaşamına, siyasetine, duruşuna bakmayız. Biz hizmete bakarız. Bu millete efendilik sökmez. Milletin efendisi, millete hizmet edendir. Yıllardır ortaya eser koyamayanlar, ancak iftira atarlar, karalama yaparlar.”

Binali Yıldırım, Ödemiş’te ise Muzaffer Gönen Meydanı’nda toplanan kalabalığa seslendi: “Ödemiş sadece tarihi ve geçmişiyle önemli değil, Ege’nin meyve, tahıl ve patates deposudur. Ayrıca önemli bir oranda süs bitkisi yetişiyor. 11 yıl boyunca Türkiye’nin her köşesine, yıllar boyu unutulmayacak hizmetler yaptık. 6 bin kilometreden aldığımız bölünmüş yola, 17 bin kilometre ilave yaptık. Ödemiş’e de birçok yatırım yaptık. Demiryollarını yeniledik. Laf değil, iş üretiyoruz. Kilometrelerce laf söyleyip bir arpa boyu iş yapmayanlardan değil, kilometrelerce iş yapıp bir arpa konuşanlardanız.” CİHAN

Yorumlar