'AK Parti 10 yılda Göle'de içme suyu, alt yapı ve yol sorununu çözemedi'

30 Mart 2014’te yapılacak yerel seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Saadet Partisi Göle Belediye Başkan adayı Mahmut Toprak’a kadınlar yoğun destek verdi.

Google Haberlere Abone ol
'AK Parti 10 yılda Göle'de içme suyu, alt yapı ve yol sorununu çözemedi'

30 Mart 2014’te yapılacak yerel seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Saadet Partisi Göle Belediye Başkan adayı Mahmut Toprak’a kadınlar yoğun destek verdi. Göle Belediyesi Sinema salonunda bir araya gelen Saadet Partili kadınları karşısında gören SP Belediye başkan adayı Mahmut Toprak, Göle ile ilgili projelerini anlattı.

İlçenin var olan mevcut sorunlarının çözülmediğini açıklayan SP adayı Toprak, “Mevcut belediye ve iktidar partisi, Göle’nin içme suyu, alt yapı, ulaşım ve yol sorununu çözemedi. 10 yıllık AK Parti iktidarı döneminde iki tane proje gerçekleştirmiş olsalardı ben bugün aday olmazdım” dedi.

AK Parti’nin 10 yıllık belediye başkanlığı dönemini de eleştiren Toprak, “Göle’de bulunan partilerin hayata geçirecek hiçbir projesi yoktur. Göle'de en iyi hizmeti biz yapacağız, hiç kimseye ayrım yapmayacağız. Siz değerli kadın kardeşlerimiz, daha çok çalışacağız, Göle’de Saadet Partisi’nin bayrağını dikeceğiz, bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Çünkü Saadet Partisi kirlenmemiş, yıpranmamış, halkın ve hakkın yolunda emin olarak devam etmektedir” dedi. CİHAN

Yorumlar