'Ailesine kaçırıldım' diye mesaj attı, polis zanlıları yakaladı

Bolu’da iki kişiye zorla senet imzalattırdığı iddia edilen üç kişi polisin operasyonu sonrasında gözaltına alındı. Hükümet Meydanı’nda bulunan bir kafeteryada kıskıvrak yakalanan şahıslar ifadeleri için karakola götürüldü.Edinilen...

Google Haberlere Abone ol
'Ailesine kaçırıldım' diye mesaj attı, polis zanlıları yakaladı

Bolu’da iki kişiye zorla senet imzalattırdığı iddia edilen üç kişi polisin operasyonu sonrasında gözaltına alındı. Hükümet Meydanı’nda bulunan bir kafeteryada kıskıvrak yakalanan şahıslar ifadeleri için karakola götürüldü.

Edinilen bilgiye göre, kiraladıkları araçla Bolu’ya gelen A.Ö.,M.B ve İ.B.S isimli üç kişi, kendilerine borcu olduğunu iddia ettikleri H.S İle A.B isimli şahıslar ile kent merkezinde bir araya geldi. Kısa süren görüşme sonrasında 3 zanlı, iddialara göre H.S. ve A.B.’yi zorla araca bindirdi ve H.S ile A.B’ye zorla senet imzalatmaya çalıştı.

AİLESİNE MESAJ ATTI

Kiralık otomobil ile kent merkezinde dolaşırken H.S. ailesine telefondan mesaj atarak kaçırıldığını söyledi. Adresini tam olarak veremeyen H.S.’nin ailesi durumu hemen polis ekiplerine bildirdi. Çok sayıda polis ekibi şehrin çeşitli bölgelerinde kontrol noktası oluşturdu. Zanlılara ait olan aracın bir kafeteryanın önünde olduğunun tespit edilmesi üzerine ekipler kafeteryanın etrafını sardı. Polis kafeteryada oturan şahısların kimlik kontrollerini yaptıktan sonra 3 kişiyi gözaltına aldı.

3 kişi ifadelerinde olayın yanlış anlaşıldığını söyledi. A.Ö.,M.B ve İ.B.S. ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

CİHAN

Yorumlar