Ağrı’da PKK, askere taciz ateşinde bulundu

Genelkurmay Başkanlığı, Ağrı’da bir şirkete ait araçların yakılması ve altı vatandaşın kaçırılması olayı ile ilgi bölgeye giden askeri birliğe bölücü terör örgütü PKK tarafından uzun namlusu silahlarla taciz ateşi açıldığını...

Google Haberlere Abone ol
Ağrı’da PKK, askere taciz ateşinde bulundu

Genelkurmay Başkanlığı, Ağrı’da bir şirkete ait araçların yakılması ve altı vatandaşın kaçırılması olayı ile ilgi bölgeye giden askeri birliğe bölücü terör örgütü PKK tarafından uzun namlusu silahlarla taciz ateşi açıldığını bildirdi.

Genelkurmay’dan yapılan açıklamada, “Ağrı Doğubayazıt Çiftlikköy Köyü Eliköy Mahallesi bölgesinde, 26 Mayıs 2014 günü, bir şirkete ait üç aracın yakılması ve altı vatandaşın kaçırılması olayıyla ilgili olarak; olay bölgesinde adli tahkikat yapmak üzere görevlendirilen Doğubayazıt İlçe Jandarma Komutanlığı unsurlarına Çiftlikköy köyü bölgesinde araçla intikal halinde iken, bölücü terör örgütü mensuplarınca uzun namlulu silahlarla 100-150 atım taciz ateşi açılmıştır.” denildi.

Yapılan taciz ateşine Doğubayazıt İlçe Jandarma Komutanlığı unsurları tarafından anında ateşle karşılık verildiğini bildiren Genelkurmay, “Taciz ateşi esnasında herhangi bir zayiat meydana gelmemiştir.” bilgisini verdi.

CİHAN

Yorumlar