Ağrı'da O'nu okuyanlar ödüllendirildi

Ağrı'da 'Herkes O'nu Okuyor' programı kapsamında dereceye girenlere ödülleri verildi.

Google Haberlere Abone ol
Ağrı'da O'nu okuyanlar ödüllendirildi

Ağrı'da 'Herkes O'nu Okuyor' programı kapsamında dereceye girenlere ödülleri verildi. 4 bin 92 kişinin katıldığı kampanyada 3 farklı eserde 24 kişiye ödül verildi.

    Özel Nizamiye Koleji Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen ödül törenine çok sayıda vatandaş katıldı. Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlanan ödül töreninde sanatçı Murat Belet’in birbirinden güzel ilahi ve sezgileri programa renk kattı.

    Programda konuşan Ağrı Nil Eğitim Kurumları Genel Müdürü Ali Keskin, Kutlu Doğum Haftası'nın önemine dikkat çekti. 'Herkes O'nu Okuyor' ile bütün toplumun yediden yetmişe Efendimizi (sav) okuma fırsatı yakaladığını belirten Keskin, bütün dikkatlerin O'nun üzerine çekildiğini ifade etti.

    Efendimizin (sav) hayatını okumanın Asr-ı saadet ile başlayıp günümüze kadar devam ettiğini ve kıyamete kadar da süreceğini hatırlatan Keskin, "Devletin ve milletin amel defteri olmaz. Kişilerin, şahısların amel defteri olur. Biz de amelimizi Efendimiz (sav)'in hayatını örnek olarak hayatımıza tatbik etmeli ve O'nun gibi yaşamalı ve yaşatmalıyız.” dedi.

    Ağrı Kültür Eğitim ve Sanat Derneği Başkanı Reis Işık ise il genelinde 'Herkes O'nu Okuyor' kampanyasına 4 bin 942 kişinin katıldığını söyledi. Işık, 3 farklı eser ve kategoride 24 kişiye ödül verdiklerini, yine bu kampanya çerçevesinde 3 umre, 9 dizüstü bilgisayar, 3 mini tablet, 6 bisiklet ile 3 saat ödülü kazanan 9 yarışmacının Erzurum'da bölge yarışmasına katılacağını, burada da Ağrı adına önemli derece beklediklerini kaydetti. CİHAN

Yorumlar