AGD’den Kutlu Doğum Haftası'na özel program

Anadolu Gençlik Dergisi (AGD) Polatlı Temsilciliği, Kutlu Doğum Haftası nedeniyle 'Peygamberimiz Hz.

Google Haberlere Abone ol
AGD’den Kutlu Doğum Haftası'na özel program

Anadolu Gençlik Dergisi (AGD) Polatlı Temsilciliği, Kutlu Doğum Haftası nedeniyle 'Peygamberimiz Hz. Muhammed’e Sevgi' temalı bir program düzenledi.

13 Eylül Kültür Merkezi'nde düzenlenen programa, Saadet Partisi Polatlı İlçe Başkanı Hasan Aktaş, Anadolu Gençlik Dergisi Polatlı Temsilcisi İrfan Aytekin ve vatandaşlar katıldı. Kur’an-ı Kerim tilavetinin okunması ile başlayan program, kum sanatı gösterisi ile devam etti. Program, ilahi dinletisi ve semazen gösterisi ile sona erdi.

Anadolu Gençlik Dergisi Polatlı Temsilcisi İrfan Aytekin, Peygamber Efendimizin (sav) kutlu doğumunun insanlığın huzuru ve mutluluğu için önemli bir olay olduğunu belirterek, bizlere gönderilen en güzel örnek olduğunu söyledi. Aytekin, Peygamber Efendimizin (sav) her hususta örnek alınması gerektiğini sünnetinin uygulanarak nesilden nesile aktarılmasını belirtti.

‘Efendimizi anlamak ise onun bize bıraktığı ilahi mesajını anlamaktan geçer.’ diyen İrfan Aytekin, "Kuran ve sünnet bizi tehlikelere karşı uyaran gitmemiz gereken yönü gösteren bir pusula gibidir. Zira kii elindeki pusula ile doğru yöne tayin eder ve asla yanlış yönlere sapmaz. Kuran ve sünnet birbirini tamamlayan İslam ilimlerinin en önemli iki kaynağıdır." dedi.

Aytekin, ayrıca Mısır’da 529 kişiye verilen idam cezasını kınadığını sözlerine ekledi.

CİHAN

Yorumlar