Afyon Körfez, bireysel ve kitlesel başarıda yine önde

Afyonkarahisar Özel Körfez Dersanesi, 2014 YGS’de bireysel ve kitlesel alanda büyük başarı elde etti.

Google Haberlere Abone ol
Afyon Körfez, bireysel ve kitlesel başarıda yine önde

Afyonkarahisar Özel Körfez Dersanesi, 2014 YGS’de bireysel ve kitlesel alanda büyük başarı elde etti. Dershane öğrencilerinden Selime Sömer, bütün puan türlerinde il birincisi olurken, YGS-2 puan türünde de Türkiye 72. si oldu.

Yine Körfez Dershanesi öğrencilerinden Mahmut Sami Doğanlar, YGS-6 puan türünde Türkiye 400.’sü, Rümeysa Çavuşoğlu ise YGS-4 puan türünde Türkiye 468.’sı oldu. Ayrıca, Afyon Körfez Dershanesi, Türkiye’de ilk 500’de 8, ilk binde 11 ve ilk 10 binde 112 derece elde ederek, güzel bir başarıya imza attı.

Körfez Dershanesi Müdürü Mustafa Şahin, konuyla ilgili açıklamasında, hiçbir başarının tesadüf olmadığını ifade ederek, "Düşünmek ve söylemek kolay, fakat yaşamak, hele süreci başarıyla sonuçlandırmak çok zordur. Bize inanarak çocuklarını teslim eden değerli velilerimizin bu güvenini boşa çıkarmadık." dedi.

Şahin, öğrencilerin başarısında öğretmenlerin büyük rol oynadığını belirtti. Öğrencilere, akıllı eğitim teknolojileri sayesinde başarılarının kalıcı olması amacıyla bazı yenilikler sunduklarını belirten Şahin, “Dershane olarak ekstra konu anlatımına ihtiyaç duyan öğrencilere, öğrencilerin anlamadığı konuları tekrar tekrar dinleyebilecekleri, konularla ilgili sanal ortamda testler çözebileceği, çözüm bittikten sonra da öğrencinin yanlış çözdüğü veya yapamadığı soruları sanal ortamda doğru çözümün yapılabileceği sistemimiz mevcuttur.” diye konuştu.

Öğrencilerin, belirtilen bu hizmetlere 'körfez video' ayrıcalığıyla ulaşabildiklerini ifade eden Şahin, ayrıca, randevulu ders sistemi sayesinde öğrencilerin öğretmenlerden randevu alarak, eksik konularını tamamlama imkanı da sunduklarını söyledi. Şahin, ayrıca 'cepten yoklama' ile sınıf yoklamalarının daha sağlıklı yapılarak velilerin anında bilgilendirilmesini sağladıklarını dile getirdi.
CİHAN

Yorumlar