Afşin’de STS sınavına 6 bin öğrenci katıldı

Afşin Fem Dershanesi tarafından orta öğretim ve lise öğrencilere yönelik Afşin’de yapılan STS (seviye belirleme sınavına) orta öğretim 4-5-6-7 ve lise 9-10-11 sınıflar olmak üzere toplam 6 bin öğrenci katıldı.

Google Haberlere Abone ol
Afşin’de STS sınavına 6 bin öğrenci katıldı

Afşin Fem Dershanesi tarafından orta öğretim ve lise öğrencilere yönelik Afşin’de yapılan STS (seviye belirleme sınavına) orta öğretim 4-5-6-7 ve lise 9-10-11 sınıflar olmak üzere toplam 6 bin öğrenci katıldı. STS sınavları Fem Dershanesi binasında toplam 5 seansta yapıldı.

Afşin Fem Dershanesi Müdürü Hasan Dönmez, sınavı ilçede her yıl yaptıklarını belirterek katılımın fazla olduğunu belirtti. Katılımın yüksek olmasının kendilerini mutlu ettiğini aktaran Dönmez şunları söyledi: "2013-2014 eğitim ve öğretim döneminde SBS sınavında (seviye belirleme sınavı) yapılan değişiklikler, öğrencilerin karşısına 12 adet YHS (Yazılıya hazırlı sınavı ) olarak çıkınca, öğrenciler bir bocalama içerisine girdi. Sınavda yapılan değişiklik öğrenciye, derste iyi dinleme, iyi analiz etme yolunu açtı. Ücretsiz yapılan sınav sonucuna göre öğrencilere indirim uygulayacağız. Sınav sonucuna göre bazı öğrenciler dershaneye ücretsiz kayıt ve indirimli kayıt hakkı kazanacak."
CİHAN

Yorumlar