ADD Başkanı Çölaşan: Açılım diyor ülkeyi bölüyorlar

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Genel Başkanı Tansel Çölaşan, şube açılışı için geldiği Konya’nın Seydişehir ilçesinde gündemdeki konuları değerlendirdi.

Google Haberlere Abone ol
ADD Başkanı Çölaşan: Açılım diyor ülkeyi bölüyorlar

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Genel Başkanı Tansel Çölaşan, şube açılışı için geldiği Konya’nın Seydişehir ilçesinde gündemdeki konuları değerlendirdi. Çölaşan, "Açılım diyor, barış diyorlar, ülkeyi bölüyorlar." dedi.

Seydişehir Belediyesi Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen programa, ADD Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Emre Altınışık, ADD Konya Şube Başkanı Sinan Düzenli, ADD Seydişehir Şube Başkanı Hüseyin İriilter, belediye başkanları ve vatandaşlar katıldı.

Açılış konuşmasını yapan ADD Seydişehir Şube Başkanı Hüseyin İriilter, Gezi gibi toplumsal olaylarda ellerinden gelen gayreti gösterdiklerine dikkat çekti. Programın ikinci konuşmacısı ise ADD Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Emre Altınışık oldu. Altınışık, derneklerinin yapısı ve faaliyetlerinden bahsetti.

ASLINDA KENDİLERİ DARBE YAPIYOR

Programda son konuşmayı ADD Genel Başkanı Tansel Çölaşan yaptı. Çölaşan, "17 Aralık'ta kendi kendilerini vurdular. 17 Aralık'tan sonra hiçbir şey öncesi gibi olmayacaktır. Sancılı olabilir. Sonuçta Türkiye kazanacaktır. Demokrasi mi? Darbecilik yapıyorlar. Aslında kendileri darbe yapıyor. Açılım diyor barış diyorlar ülkeyi bölüyorlar... Son dönemde Başbakan 'yargı darbesi var' diyor kendisi için. Yargı darbesi falan yok. Yargı darbesini onlar yaptılar 2010'da." diye konuştu.

Sivil toplum kuruluşlarının baskı altında tutulduğunu, üniversite ve basının yok edildiğini savunan Tansel Çölaşan, halkın gerçeği az da olsa gördüğünü, halkın gördüğü şeyin buz dağının tepesi olduğunu söyledi.


CİHAN

Yorumlar