Adana'da Kaçırılan Genç Kız İçin Özgecan Endişesi Yaşanıyor

Adana'da platonik aşığı tarafından 5 Ocak'ta kaçırıldığı iddia edilen 17 yaşındaki G.E.'nin ailesi, kızlarının Özgecan Aslan gibi öldürülebileceğini ileri sürdü.

Google Haberlere Abone ol
Adana'da Kaçırılan Genç Kız İçin Özgecan Endişesi Yaşanıyor

Adana'da platonik aşığı sebebi ile kaçırıldığı iddia edilen 17 yaşındaki G.E.'nin ailesi kızlarının canından endişeli. Aile kızlarının sonunun Özgecan Aslan bu şeklinde olmasından kaygı ediyor.

AİLE EVLİĞE İZİN VERMEYİNCE TEHDİT ETTİ

Merkez Seyhan İlçesi Bey Mahallesi'nde oturan G.E.'yi 2 sene evvela mektep çıkışında görüp aşık bulunan işsiz Mahmut A., iddiaya göre, amcası ve annesini, kızın ailesine göndererek istedi. Ancak G.E.'nin yaşının küçük olması sebebiyle aile kızlarını vermedi. Bunun üstüne aileyi tehdit eden Mahmut A., 5 Ocak'ta, tıpkı sokakta oturan ablasına yemek götürmek için dışarı çıkan G.E.'yi kaçırdı. G.'den haber alamayan ailesi, yitik dilekçesi verip, kızlarının Mahmut A. sebebi ile kaçırıldığını iddia etti.

'KIZIM ÖZGECAN GİBİ OLMASIN'

Kızından o günden bu güne kadar hiç bir haber alamadıklarını belirten anne Emine E., '2 yıldır ailemizi tehdit eden saplantılı bir adam kızımı kaçırdı. Tehditleri sebebiyle kızımı okuldan dahi aldık. Kızım da Mahmut A. da kayıp. Bu adam madde bağımlısı ve tehlikeli. Kızımın başına bir şey gelmesinden endişeliyim. Polise ve savcılığa başvurduk 'araştırıyoruz, bulacağız' dediler. Üzerinden 2 ay süre geçmesine karşın hala bir haber gelmedi. Devlet sebep bir şey yapmıyor. Mahmut A.'nın yakınları bizi arayıp tehdit ediyor. Yerlerini biliyoruz. Ancak polisin konuya el atması gerekiyor. Kızımın da Özgecan bu şeklinde olacağından korkuyorum' dedi.

Kaynak: HABERLER.COM

Yorumlar