Adana'da hastanede büyük rezalet

Adana'da kanser hastası 65 yaşındaki Osman Çoban, kemoterapi tedavisi için gittiği özel hastanede geçirdiği beyin kanaması sonucu öldü.

Google Haberlere Abone ol
Adana'da hastanede büyük rezalet

Kozan İlçesi’nde oturan 4 çocuk babası Osman Çoban, 1 ay öncelikle rahatsızlanıp, gittiği hastanede kanser hastası olduğunu söyledi. Osman Çoban, Adana’daki hususi bir hastanenin onkoloji servisine yatırıldı.

Kemoterapi gören Çoban, dün geçirdiği beyin kanaması neticesinde kurtarılamadı. Çoban’ın ölüm haberini alıp hastaneye giden yakınlarına tıpkı serviste yatan bir hasta, "Babanızı yataktan düşürdüler. Başını yere çarptı, o nedenden sıkı bakıma aldılar" dedi. Bunun üstüne aile hastane ve yönetimi konusunda şikayetçi oldu.

OTOPSİ YAPILDI

Ölüm sebebi ’Beyin kanaması’ şekilde kayıtlara giren Çoban’ın cenazesi otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu’na getirildi.

Osman Çoban’ın, ihmal neticesinde yaşamını kaybettiğini öne devam eden yakınları, şöyle dedi:

"Biz hastanede kanser tedavisi görmesi için yatırdık. Yanına refakatçi almadıkları için göremiyorduk. Geçen cumartesi günü saat 18.00 civarında uykusundan uyandırıp, kemoterapiye götüreceklerini söylemişler. Yataktan kalkıp sedyeye geçerken de görevliler elinden düşürmüş. Başını yere çarpıp fenalaşınca sıkı bakıma almışlar. Bize sebep sıkı bakımda olduğunu da söylemediler. Aynı serviste yatan bir hasta vaziyeti anlatınca haberimiz oldu."

Çoban’ın cenazesi otopsi peşinden Kozan İlçesi’ne götürülerek toprağa verildi.

Kaynak: HABER7.COM

Yorumlar