Adana'da boğulan Bülbül'ün cesedi 10 gün sonra bulundu

Adana’da 10 gün önce bindikleri tekne şiddetli rüzgâr nedeniyle alabora olan Turgut Bülbül’ün cesedi bugün öğlen vakitlerinde bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Adana'da boğulan Bülbül'ün cesedi 10 gün sonra bulundu

Adana’da 10 gün önce bindikleri tekne şiddetli rüzgâr nedeniyle alabora olan Turgut Bülbül’ün cesedi bugün öğlen vakitlerinde bulundu. Bülbül’ün yakınları gözyaşlarıyla ağıtlar yakarken, 112 acil ekipleri de gözyaşlarına ortak oldu.

Seyhan Baraj Gölü’nde 10 gün önce bindikleri teknenin fırtına nedeniyle alabora olması sonucu suya düşen Turgut Bülbül’ü arama çalışmaları 10 gün sonra sonuç verdi. Öğlen saatlerinde Adana Emniyet Müdürlüğü Su Altı ile AFAT ekipleri tarafından yapılan çalışma sonucu Bülbül’ün cesedine kayığın battığı yerin yakınlarında ulaşıldı. Suyun soğuk olması, görüş mesafesinin azlığı ve zeminin balçık olmasından dolayı ceset özel olarak kurşundan yapılan kancalar vesilesiyle kıyıya çekildi. Sudan kayığa çıkarılan Bülbül’ün cesedi olay yeri ekipleri tarafından incelemeye alındı. Yaklaşık 10 gündür Menderes Adası’nda oğullarının çıkarılmasını bekleyen Bülbül’ün ailesi ve yakınları gözyaşlarına boğuldu. Bülbül’ün annesi Nesibe’yi yakınları teselli etmeye çalışırken, ablası Nuran’a ise 112 ekibindeki bir bayan destek oldu. Bülbül’ün ablası Nuran’ı teselli eden 112 Acil ekibindeki bayan da gözyaşlarına boğuldu. Çukurova Belediyesi cenaze aracına alınan Bülbül’ün cesedi buradan otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

Seyhan Baraj Gölü'ne 11 Aralık Çarşamba günü açılan 5 kişi, fırtına sebebiyle teknenin alabora olması sonucu suya düşmüş, olay yerine gelen ekipler tarafından Suriye uyruklu Rabi Akkor (30), Hacı Osman Gönen (51) ile Ahmet Kocabey (44) kurtarılmıştı. Teknede bulunan Turgut Bülbül (33) ile Kenan Atakay ise bütün çalışmalara rağmen bulunamamıştı. Yapılan çalışmalar sonucu Atakay’ın cesedi de olaydan 3 gün sonra bulunurken, Bülbül’ün cesedi ise bulunamamıştı.
CİHAN

Yorumlar