Adana’da bisiklet aday hakem kursu açılacak

Türkiye Bisiklet Federasyonu Adana İl Temsilcisi Ahmet Şahin Ünsal, bisiklet sporu yapanlardan hakem olarak yararlanmayı istediklerini söyledi.Ünsal, 20-22 Haziran tarihleri arasında Adana’da Bisiklet Federasyonu Merkez Hakem Kurulu (MHK) Üyesi...

Google Haberlere Abone ol
Adana’da bisiklet aday hakem kursu açılacak

Türkiye Bisiklet Federasyonu Adana İl Temsilcisi Ahmet Şahin Ünsal, bisiklet sporu yapanlardan hakem olarak yararlanmayı istediklerini söyledi.

Ünsal, 20-22 Haziran tarihleri arasında Adana’da Bisiklet Federasyonu Merkez Hakem Kurulu (MHK) Üyesi Bülent Aydilek’in yöneteceği aday hakem kursu açılacağını söyledi. Kursa katılacak aday hakemlerin 18 yaşından küçük, 35 yaşından büyük olmaması ve en az lise mezunu olması gerektiğini belirten Ünsal, sağlığı hakemlik yapmaya elverişli, 6 aydan fazla ceza almamış, bisiklet spor u yapanlardan hakem olarak yararlanmak istediklerini kaydetti. Ünsal, aday hakemlerin nüfus cüzdanı fotokopisi, 4 adet vesikalık fotoğraf, sağlık raporu, savcılık kaydı ve ikametgahını getirmeleri gerektiğini, kursa katılacak adayların, Bisiklet Federasyonu’nun Garanti Bankası hesabına 70 TL yatırmaları, dekont ve diğer belgelerle Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Servisine başvurmaları istedi.

CİHAN

Yorumlar