Adana’da badminton antrenörlük kursu açılacak

Badminton Federasyonu ile Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 14-25 Haziran tarihlerinde 1. Kademe Badminton Antrenör Kursu açılacak. Badminton Federasyonu İl Temsilcisi Ceyhun Öktem, Adana’da son yıllarda badminton sporunda...

Google Haberlere Abone ol
Adana’da badminton antrenörlük kursu açılacak

Badminton Federasyonu ile Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 14-25 Haziran tarihlerinde 1. Kademe Badminton Antrenör Kursu açılacak.

Badminton Federasyonu İl Temsilcisi Ceyhun Öktem, Adana’da son yıllarda badminton sporunda okullar ve kulüpler düzeyinde önemli gelişmeler yaşandığını, açılacak yeni kursla antrenör açığını gidereceklerini söyledi.

Badminton sporunun kentte gelişmesinde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi’nin büyük katkılarının bulunduğuna dikkati çeken Öktem, şöyle devam etti: “Kentimizde büyük gelişme gösteren badmintonda yeni antrenörlerle patlama yaşanacak. Kursa büyük ilgi olacağını bekliyorum. Kursa katılmak isteyen adaylar, federasyonun Ankara Garanti Bankası Anafartalar Şubesi 711-6299430 nolu hesaba 250 TL yatırmaları, ayrıca, 4 adet vesikalık fotoğraf, nüfus kağıdı örneği, noter onaylı diploma ve savcılık gibi istenilen belgelerle birlikte en geç 10 Haziran Salı gününe kadar Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Servisi’ne ulaştırmaları gerekmektedir.”

Öktem, başta beden eğitimi öğretmenleri olmak üzere, badmintona ilgi duyanların antrenör kursuna katılmalarını beklediklerini sözlerine ekledi.

CİHAN

Yorumlar