Adana Büyükşehir Belediyespor Futbol Okulu açılıyor

Sportif direktörlüğünü, Tekin İncebaldır’ın yaptığı Adana Büyükşehir Belediyespor Futbol Okulu, Seyhan, Yüreğir, Çukurova ve Sarıçam’da kayıt almaya başladı. 8-16 yaş arası çocukların başvurabildiği kulüpte kayıt için ücret...

Google Haberlere Abone ol
Adana Büyükşehir Belediyespor Futbol Okulu açılıyor

Sportif direktörlüğünü, Tekin İncebaldır’ın yaptığı Adana Büyükşehir Belediyespor Futbol Okulu, Seyhan, Yüreğir, Çukurova ve Sarıçam’da kayıt almaya başladı. 8-16 yaş arası çocukların başvurabildiği kulüpte kayıt için ücret talep edilmiyor. Oluşturulacak futbol okulları 4 merkez ilçede 4 ayrı sahada “Haydi Çocuklar Sahaya” sloganıyla hizmet verecek.

Futbol okullarının, kayıtların ardından 30 Haziran 2014 tarihinde faaliyete başlayacağını kaydeden Tekin İncebaldır, antrenman ve eğitimlerin Seyhan ve Çukurova’da pazartesi çarşamba, Yüreğir ve Sarıçam’da salı perşembe günleri gerçekleştirileceğini açıkladı. Hayli zengin bir kadronun, Adana futbolunun önemli isimlerinin antrenör olarak görev yaptığı futbol okulunda toplum ve spor adına son derece yararlı faaliyetlere imza atılacağını söyleyen Tekin İncebaldır, “Futbol okulunda yeni yetenekler keşfetmek, gençleri spora teşvik ederek kötü alışkanlıklara yönelimlerini engellemek, topluma yararlı bireyler yetişmesine katkı koymak gibi amaçlarla yola çıktık. 4 merkezde birbirinden değerli antrenörlerimiz, hocalarımız var. Hepsi de işinin ehli, zamanlarının önemli sporcuları. Adana Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Sözlü projeye büyük destek veriyor. Kendisine minnettarız. Kent sporu adına birlikte önemli işlere imza atacağımıza inanıyorum.” dedi.

CİHAN

Yorumlar