Acıpayam Anadolu İmam Hatip Lisesi'nden çifte başarı

Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile İl Müftülüğü tarafından düzenlenen “40 Hadis Ezbere Okuma” ve “Hz.

Google Haberlere Abone ol
Acıpayam Anadolu İmam Hatip Lisesi'nden çifte başarı

Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile İl Müftülüğü tarafından düzenlenen “40 Hadis Ezbere Okuma” ve “Hz. Peygamber, Din ve Samimiyet” konulu yarışmalarda, Acıpayam Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri birinci oldu. Denizli Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde düzenlenen yarışmaya İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Şerif Ali Cengiz, İl Müftü yardımcıları Kazım Tekkoyun ve Mehmet Yığın, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Denizli merkez ve ilçelerde bulunan bütün imam hatip okulları öğrencilerinin katıldığı “40 Hadis Ezbere Okuma” yarışmasında Acıpayam Anadolu İmam Hatip Lisesi 10. sınıf öğrencisi Orhan Çoban birinci, Cedide Abalıoğlu İmam Hatip Lisesi 10. sınıf öğrencisi Ömer Faruk Dağ ikinci ve Denizli Anadolu İmam Hatip Lisesi 10. sınıf öğrencisi Halime Güner üçüncü oldu. Birinci ve ikincilere dizüstü bilgisayar, üçüncüye bisiklet hediye edildi. “Hz.Peygamber, Din ve Samimiyet” konulu kompozisyon yarışmasında ise Acıpayam Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Gülsüm Yılmaz birinci, Aydem Fen Lisesi öğrencisi Rabia Elif Zeybek ikinci, Buldan Akın Anadolu Öğretmen Lisesi öğrencisi Nuran Turgut üçüncü oldu.

Bu arada Acıpayam Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Üzeyir Daşıkan, Müdür Başyardımcısı İlhan Keçelioğlu ve ödül alan öğrenciler, Acıpayam Kaymakamı Uğur Kalkar’ı makamında ziyaret etti. Kaymakam Kalkar, ilçedeki eğitim kurumlarının ve öğrencilerin başarılarının sevinç ve gurur kaynağı olduğunu belirterek, "Başarı kazanan öğrencilerimizi ve bu başarıların elde edilmesinde emeği geçen ve katkısı bulunan herkesi tebrik ediyor ve başarılı çalışmalarının devamın diliyorum.'' dedi. Okul Müdürü Daşıkan da öğrencilerinin başarılarıyla gurur duyduklarını ifade ederek, "Dinde samimiyet, kardeşlik ve dürüstlük ön plandadır. Samimiyet inanç ve ibadetlerimizde olduğu kadar, insanlarla olan ilişkilerimizde de önemli ölçüde belirleyicidir. İnşallah bu Kutlu Doğum Haftası, Peygamber Efendimiz (SAV)'e olan sevgimizin pekiştirileceği, bu anlayış ve inançla aramızdaki kardeşlik duygularımızın güç kazanacağı, herkesin birbirine güven duyduğu güzel günlere vesile olur." dedi. CİHAN

Yorumlar