91 yaşındaki dede kaçan eşini arıyor

Balıkesir'de 5 sene önce evlendiği gün kaçan eşini hala bulamayan vatandaş, dolandırıldığını iddia ederek, boşanmak istediğini söyledi.

Google Haberlere Abone ol
91 yaşındaki dede kaçan eşini arıyor

Osman Nuri Kasapoğlu (91) adlı vatandaş, 5 yıl öncelikle evlendiği gün kayıplara karışan eşini arıyor. Boşanmak dileyen ve bunun için eşini bulmaya çalışan Kasapoğlu, yaşadığı vakayı şöyle anlattı:

"İzmir’den bir tanıdığımız aracılığıyla Manisa’nın Salihli ilçesinden bir kadınla tanışıp evlendim. Bana 66 yaşında olduğunu söyledi. Ancak daha sonra 46 yaşında olduğunu öğrendim. Nezihe Akkaya adlı bu kadınla evlendim. Evlilik sözleşmesi de yaptık. Nikahtan sonra ak eşya aldık. Manisa’da borçlandırıldım. Ardından Edremit’e geldik. Eve girmeden, ’Oğlum kaza geçirmiş’ diyerek beni bırakıp gitti. Gidiş o gidiş. Telefon numarasını dahi vermedi. Aramadığım yer kalmadı. Söylediği bölgeleri araştırdım, böyle bir kimse olmadığını öğrendim. Ben müşterek yaşamadığım kadınla evliyim, fakat boşanamıyorum. Yaşlı halimle bundan böyle uğraşacak gücüm kalmadı.

Gönderdiğim tebligatlar ulaşmadığı için davalar düştü. Cumhurbaşkanımız, başbakanımız, savcılarımıza, hakimlerimize sesleniyorum. Bu hanım 5 yıldır yok. Biz nasıl evli oluruz? Ben dolandırıldım, kandırıldım. Mahkeme bana, ’karını bul’ diyor. Koskoca devletim bu kadını bulamıyorsa ben nasıl bulayım? Bu yaşta benim gücüm kafi mi? Bu hanım Manisa Salihli nüfusuna kayıtlı. Ölsem maaşımı alacak. Bunu içime bir çeşitli sindiremiyorum. Çok üzülüyorum. Yetkililerin Allah rızası için bana destekçi olmasını istiyorum. Ölürsem gözüm arkada kalacak."

Kaynak: HABER7.COM

Yorumlar