7 düşükten sonra, annelik sevinci yaşadı

Daha önce 7 kez düşük yapan 38 yaşındaki Kamile Özer, anne olmanın mutluluğunu yaşadı. 700 gram olarak dünyaya gelen bebek, Ankara Lokman Hekim Hastanesi Yenidoğan Ünitesi ekibinin yoğun çabası ile hayata tutunmayı başardı. Van Bölge...

Google Haberlere Abone ol
7 düşükten sonra, annelik sevinci yaşadı

Daha önce 7 kez düşük yapan 38 yaşındaki Kamile Özer, anne olmanın mutluluğunu yaşadı. 700 gram olarak dünyaya gelen bebek, Ankara Lokman Hekim Hastanesi Yenidoğan Ünitesi ekibinin yoğun çabası ile hayata tutunmayı başardı.

Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde 700 gram olarak dünyaya gelen bebek, Ankara’daki Lokman Hekim Hastanesi Yenidoğan Ünitesi ekibinin yoğun çabası ve annenin özverisiyle hayata tutunmayı başardı. Anne Özer, bebeğinin yaşayabilmesi için 15 yıldır kullandığı sigarayı doktorları Prof. Dr. Ercan Kırımi ve Uzm. Nesim Sarı'nın tavsiyeleri üzerine bıraktı. Yenidoğan Ünitesi'nde 32 gün tedavi gören bebek Özer, bu süre içerisinde 370 gram alarak 1070 grama ulaştı. Bebek hızla sağlığına kavuşurken anne Özer de hastane personeline ilgilerinden dolayı teşekkür etti.

CİHAN

Yorumlar