50 genç 'Uyuşturucuya hayır, spora evet' pankartı açtı

Zonguldak'ın Alaplı ilçesi Aktif Spor Kulübü sporcuları uyuşturucuya hayır demek için gençleri spor yapmaya davet etti. Son zamanlarda artan uyuşturucu kullanımı ve gençlerin hayatını kaybetmesini göz önünde bulunduran Aktif Spor Kulübü...

Google Haberlere Abone ol
50 genç 'Uyuşturucuya hayır, spora evet' pankartı açtı

Zonguldak'ın Alaplı ilçesi Aktif Spor Kulübü sporcuları uyuşturucuya hayır demek için gençleri spor yapmaya davet etti.

Son zamanlarda artan uyuşturucu kullanımı ve gençlerin hayatını kaybetmesini göz önünde bulunduran Aktif Spor Kulübü Başkanı Yağlı Güreşçi Hüseyin Uğuz, gençlerin kötü alışkanlıklar kazanmamaları için spor yapmaya davet ettiklerini bildirdi.

Uğuz açıklamasında “Yurt dışından gelen uyuşturucu maddeleri maalesef ülkemizde gençlerimizi zehirlemeye başladı. Gençler hiçbir şekilde kötü alışkanlığa bulaşmasın, daha temiz bir gençliğe sahip olsun istiyoruz. Gazetelerde ya da televizyon ekranlarında bonzai ve diğer uyuşturucu maddeleri kullanan gençlerin ne hale geldiğini görüyoruz. Ve üzülüyoruz. Biz İlçemizdeki gençlere uyuşturucunun ne kadar kötü bir şey olduğunu anlatıyoruz. Ve onları spor yapmaya davet ediyoruz. Gençlerimiz hiçbir şekilde kötü alışkanlığa bulaşmasın, daha temiz bir gençliğe sahip olsun istiyoruz. Aktif Spor Kulübü olarak ilçemizdeki tüm gençlerimizi spor yapmaya davet ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

Kapalı spor salonunda toplanan yaklaşık 50 sporcu “Uyuşturucuya Hayır, Spora Evet” pankartı açtı. CİHAN

Yorumlar