5 litre atık yağa 1 litre bulaşık deterjanı kampanyası ilgi gördü

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi çevre duyarlılığını artırmak için 5 litre atık yağa 1 litre bulaşık deterjanı kampanyası başlattı. Öğrenciler kısa bir sürede 720 litre atık yağ topladı.Odunpazarı Belediyesi Geri Kazanım Projesi...

Google Haberlere Abone ol
5 litre atık yağa 1 litre bulaşık deterjanı kampanyası ilgi gördü

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi çevre duyarlılığını artırmak için 5 litre atık yağa 1 litre bulaşık deterjanı kampanyası başlattı. Öğrenciler kısa bir sürede 720 litre atık yağ topladı.

Odunpazarı Belediyesi Geri Kazanım Projesi kapsamında sürdürülen atık yağ toplama çalışmaları devam ediyor. Belediye yetkilileri son olarak 5 litre yağ getirenlere 1 litre bulaşık deterjanı vermeye başladı. Kampanya şimdiden tutmaya başladı. Kentteki bir çok okulda okuyan öğrenciler kısa bir süre içerisinde 720 litre atık yağ topladı. 720 litre atık yağı belediye yetkililerine teslim eden öğrenciler, sergiledikleri davranışla büyük beğeni topladı. Topladıkları atık yağlarla çevreye verdikleri değeri gözler önüne seren öğrenciler, projenin lisanslı firması tarafından bulaşık deterjanı ile ödüllendirildiler.

CİHAN

Yorumlar