40 yıllık başkana Bafra Bakkallar Odası Başkanı rakip çıktı

Bafra Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi başkanlığını 40 yıldır yapan Metin Genççakır’a, Bafra Bakkallar Odası Başkanı ve Bafra Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi yönetim kurulu üyesi Aziz Öztürk, rakip olarak çıktı adaylığını açı.

Google Haberlere Abone ol
40 yıllık başkana Bafra Bakkallar Odası Başkanı rakip çıktı

Bafra Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi başkanlığını 40 yıldır yapan Metin Genççakır’a, Bafra Bakkallar Odası Başkanı ve Bafra Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi yönetim kurulu üyesi Aziz Öztürk, rakip olarak çıktı adaylığını açıkladı.

Bafra Bakkallar Odası Başkanı ve Bafra Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi yönetim kurulu üyesi Aziz Öztürk, Bafra Bakkallar Odası Başkanlığı'nda yaptığı açıklamada, adaylığını kooperatif üyelerine duyurdu. Öztürk, “Bildiğiniz gibi Bafra Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi başkanlığına aday oldum. Aday olmamın tek nedeni genel kurulumuzun yılbaşından sonra olağan bütçe ile yapılması gerekirken erkene alınan seçim kararıdır. Bu genel kurul 15 Aralık Pazar günü yapılacak. Ben başka başkanlar gibi 40 yıl bu koltukta kalma niyetinde değilim. Ben arkadaşlarıma ve üyelerimize, 'bu benim tek seçimim, bu seçimden sonra kazansam dahi 1 dönemden fazla yapmayacağımı namusum şerefim üzerene söz vererek' bu işin içine girdim. Çünkü artık gençler gelip bu koltukları almaları gerekiyor, birileri artık buralara çöreklenmemeli. Bu niyetlerle bu işin içine girdim ve aday oldum. Memleketimize, arkadaşlarımıza, Bafra toplumuna ve kooperatifimize hayırlı uğurlu olsun diyorum, herkese de bu pazar olacak kongrede oy kullanmasını rica ediyorum. Teşekkür ediyorum.” dedi. CİHAN

Yorumlar