300 Rütbeli asker Ankara adliyesine getirildi

FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan Genelkurmay Kuvvet Geliştirme ve Kaynak Yönetim Daire Başkanı Tümgeneral Habiboğlu ve Tuğgeneral Soyraç'ın da aralarında bulunduğu çeşitli rütbelerdeki yaklaşık 300 kişi, Ankara Adliyesine getirildi

Google Haberlere Abone ol
300 Rütbeli asker Ankara adliyesine getirildi
Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan Genelkurmay Kuvvet Geliştirme ve Kaynak Yönetim Daire Başkanı Tümgeneral Oğuz Serhad Habiboğlu ve Tuğgeneral Cüneyt Soyraç'ın da aralarında bulunduğu çeşitli rütbelerdeki yaklaşık 300 kişi, Ankara Adliyesine getirildi.

Darbe girişiminin ardından Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca açılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan şüphelilerin işlemleri devam ediyor.

Soruşturma kapsamında gözaltına alınan Genelkurmay Kuvvet Geliştirme ve Kaynak Yönetim Daire Başkanı Tümgeneral Habiboğlu ve Tuğgeneral Soyraç'ın da aralarında bulunduğu çeşitli rütbelerdeki yaklaşık 300 kişi, Ankara Adliyesine sevk edildi.

Şüphelilerin savcılık işlemlerinin ardından nöbetçi sulh ceza hakimliklerine sevk edilmesi bekleniyor.
Gözaltındaki Tümgeneral Habiboğlu'nun isminin, FETÖ'nün darbe girişiminin ardından hazırlandığı ileri sürülen cunta atama listesinde Gümrük ve Dış Ticaret Müsteşarı olarak yer aldığı belirtildi.

Yorumlar