3 yaşındaki kızını kurtarmak isterken otomobil çarptı

Zonguldak'ın Ereğli ilçesine bağlı Bölücek Mahallesi'nde yola çıkmaya çalışan çocuğunu engellemek isteyen kadına otomobil çarptı.

Google Haberlere Abone ol
3 yaşındaki kızını kurtarmak isterken otomobil çarptı

Zonguldak'ın Ereğli ilçesine bağlı Bölücek Mahallesi'nde yola çıkmaya çalışan çocuğunu engellemek isteyen kadına otomobil çarptı. Kadının yaralandığı kaza anı halk otobüsünün güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Çocuğa ise herhangi bir şey olmadı.

Ereğli şehir merkezinden halk otobüsü ile kendisine gönderilen poşetleri almak için yolda bekleyen Mevlüde Şişman(35), halk otobüsünden poşetleri aldığı sırada 3 yaşındaki kızı Ebrar'ın yola çıktığını gördü. Elindeki poşetlerle birlikte halk otobüsünün önünden yola fırlayan Şişman, bu sırada arkadan gelen 67 TA 960 plakalı Mustafa Özdemir (33) idaresindeki otomobilin çarpması ile yere çakıldı. Köy halkı ve otobüsteki yolcuların yardımına koştuğu Mevlüde Şişman için sağlık ekiplerine haber verildi. Kaza yerine gelen 112 ekipleri yaralı kadına ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırdı.
Şişman'ın vücudunda kırıklar olduğu ve ortopedi servisine yatışı yapıldığı öğrenildi.

Halk otobüsü sürücüsü Adnan Danyeri, Mevlüde Şişman'ın poşetleri aldıktan sonra yola çıkan kızına koşmak için yola çıktığını ve o anda kazanın olduğunu söyledi. Mevlüde Şişman'ın akrabası Ali Şişman ise sürücü Mustafa Özdemir'in hiç fren yapmadığını iddia etti.
Kazanın şokunu yaşayan sürücü Mustafa Özdemir ise telefon ile yaptığı görüşmede kadının bir anda karşısına çıktığını, kadına çarpmamak için direksiyonu kırdığını ancak buna rağmen çarptığını söyledi. Sürücünün eşi Meryem Özdemir de kadının bir anda önlerine çıktığını, kendilerinin hasta götürdüğünü ve hatalarının olmadığını savundu. Olay yerine gelen jandarma ekipleri sürücü Mustafa Özdemir'in ifadesini aldı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

KAZA ANI HALK OTOBÜSÜ KAMERALARINA YANSIDI

Kaza anı Çilek Halk Otobüsleri Kooperatifi'ne ait otobüsün kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Halk otobüsünden poşetlerini alan Mevlüde Şişman'ın telefonla görüştüğü, bu sırada aniden yola çıkması ve otomobilin çarpması görülüyor. Otomobilin çarpması ile savrulan kadına çevredeki vatandaşlar yardıma koşuyor. CİHAN

Yorumlar