3 ay önce tayini çıkan öğretmen kazada hayatını kaybetti

Adıyaman'da öğretmenleri taşıyan minibüsün yaptığı kazada din kültürü öğretmeni Azize Çelik hayatını kaybetti.

Google Haberlere Abone ol
3 ay önce tayini çıkan öğretmen kazada hayatını kaybetti

Adıyaman'da öğretmenleri taşıyan minibüsün yaptığı kazada din kültürü öğretmeni Azize Çelik hayatını kaybetti. Kazada 7'si öğretmen 8 kişi de yaralandı.

Adıyaman'ın çevre köylerinde görev yapan öğretmenler, Bülent İşleyen (37) yönetimindeki 02 HT 605 plakalı minibüsle sabah saatlerinde okullarına gitmek üzere yola çıktı. Öğretmenleri taşıyan minibüs, Adıyaman–Çelikhan karayolunun 7'nci kilometresinde Palanlı köyü civarında kar yağışı nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıktı ve taklalar atarak 100 metrelik uçuruma yuvarlandı.

Kazada hayatını kaybeden Azize Çelik'in eylül ayında atamasının çıktığı ve Malatyalı olduğu öğrenildi. Çelik'in Yeşiltepe Köyü İlkokulu'nda din kültürü öğretmeni olarak görevli olduğu ifade edildi. Kazada hayatını kaybeden Çelik'in naaşı olay yerinde yapılan inceleme sonrası otopsi için Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Minibüsün hurdaya döndüğü kaza sonrasında olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralı öğretmenlerden Tuba Sarıgül, Zeynal Güler, Mahmut Karakış, Mahmut Gülmez, Mehmet Elçi, Tilbe Çiçek, Sema Çalışkan ve minibüs şoförü Bülent İşleyen'e ilk müdahaleleri yapıldıktan sonra ambulanslarla Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. CİHAN

Yorumlar