24 işletmeye 'örnek iş yeri' belgesi verildi, 6’sından geri alındı

Bursa Nilüfer İçesinde Nilüfer Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü Gıda Bürosu tarafından 'Örnek İş yeri Projesi' kapsamında yapılan incelemeler sonrasında 2013 yılı sonu itibariyle 24 iş yerine 'Örnek İş yeri' belgesi verilirken, 6 iş yerinden ise belgel.

Google Haberlere Abone ol
24 işletmeye 'örnek iş yeri' belgesi verildi, 6’sından geri alındı

Bursa Nilüfer İçesinde Nilüfer Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü Gıda Bürosu tarafından 'Örnek İş yeri Projesi' kapsamında yapılan incelemeler sonrasında 2013 yılı sonu itibariyle 24 iş yerine 'Örnek İş yeri' belgesi verilirken, 6 iş yerinden ise belgeler geri alındı.

Bursa Nilüfer Belediyesi’nin sağlıklı koşullarda kaliteli hizmet veren işletmeleri ödüllendirmek amacıyla başlattığı “Örnek İş yeri Projesi” uygulaması devam ediyor. Son olarak düzenlenen inceleme kapsamında, Kimyon Izgara belge almaya hak kazandı. Gıda sektöründe faaliyet gösteren iş yerlerinde hijyeni ve kaliteli hizmet anlayışını geliştirmeyi hedefleyen Nilüfer Belediyesi, ilçede bulunan işletmeleri ödüllendirmeye devam ediyor. Nilüfer Belediyesi tarafından 2003 yılında başlatılan 'Örnek İşyeri' projesi kapsamında, Yüzüncü Yıl Mahallesi’nde bulunan Kimyon Izgara’ya Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey tarafından belgesi verildi.

Başkan Mustafa Bozbey, “Tüketicilerimiz Nilüfer Belediyesi’nin vermiş olduğu ‘Örnek iş yeri' belgesini gördüklerinde oradan çok rahatlıkla tüketim yapabilirler. Bu konuda yıllardır hizmet vermeye çalışıyoruz. Biz istiyoruz ki Nilüfer’deki tüm iş yerlerinin özellikle gıda üretimi yapan tüm işletmelerin bu belgeyi alması için bizlere başvurmasını bekliyoruz.” şeklide konuştu.

Örnek iş yeri işletmecisi Yenal Küçük de denetimlerin önemine vurgu yaparak, “Biz her ne kadar bilinçli olsak da işletme içerisinde körlük başlıyor belirli bir dönemden sonra. Çok detay gibi görülen şeyleri atlayabiliyorsunuz. Aslında bilmediğinizden değil ama o detayları kaçırdığınız zaman bu denetimler o detayları ön plana çıkartıyor. Bir işletmeyi bir gözün dışında ikici ve üçüncü bir gözün değerlendirmesi işletmelere her zaman değer katmakta.” dedi.

Nilüfer Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü Gıda Bürosu tarafından yapılan açıklamada, proje kapsamında 2013 yılı sonu itibariyle 24 iş yerine örnek iş yeri belgesi verilirken, 6 iş yerinden ise belgelerin geri alındığı belirtildi. CİHAN

Yorumlar