2. Sınıf Öğrencisi 5 Kızı Taciz Eden Folklor Öğretmeni Tutuklandı

Adana'da bir ilkokulda görev yapan 'folklor' öğretmeni, 23 Nisan gösterisine hazırladığı 2. sınıf öğrencisi 5 kız öğrenciyi taciz ettiği iddiasıyla tutuklandı.

Google Haberlere Abone ol
2. Sınıf Öğrencisi 5 Kızı Taciz Eden Folklor Öğretmeni Tutuklandı

Adana'da bir ilkokulda 'folklor' öğretmeni şekilde vazife oluşturan bir kişi, 2. derslik öğrencisi 5 kız öğrenciyi taciz ettiği iddiasıyla tutuklandı.

23 NİSAN GÖSTERİSİ İÇİN ÇALIŞTIRMAYA BAŞLADI

Edinilen bilgiye göre, olay, Seyhan ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre, ilköğretim okulundan folklor öğretmeni şekilde vazife piyasa M.Y.G. (40), öğrencileri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda gösteri sunmaları için çalıştırmaya başladı.

ÖĞRENCİLER ŞİKAYETÇİ OLDU: KUCAĞINA ALIP ÖPÜYOR

Bir zaman sonra 2. derslik öğrencisi 5 kız çocuğu, kılavuz öğretmenlerine giderek folklor öğretmeninin çıkarlarını kucağına alıp yanağından öptüğünü, kendilerine sarıldığını söyledi.

AİLELER ŞİKAYETÇİ OLDU

Bunun üstüne kılavuz öğretmeni de vaziyeti ailelere bildirdi. Bu ailelerden üçü Ahlak Büro Amirliği'ne gelerek şikayetçi oldu.

'BAŞARILI ÖĞRENCİLERİ ÖPEREK, KUCAKLAYARAK KUTLADIM'

Bunun üstüne polis Kenan Evren Bulvarı'nda folklor öğretmeni gözaltına alındı. M.Y.G. sorguda suçlamaları kabul etmeyerek, 'Ben çocukları muallim talebe birlikteliği çerçevesinde sevdim. Folklorde muvaffakiyetli bulunan öğrencileri onları yanağında öperek ve kucaklayarak kutladım, muhakkak öğrencileri taciz etmedim' dediği öğrenildi.

TUTUKLANDI

Öğretmen sorgusunun peşinden adliyeye sevk edildi. Sanık, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Kaynak: HABERLER.COM

Yorumlar