2 bin 878 adet bandrolsüz korsan film ele geçirildi

Sakarya'da polisin düzenlediği iki ayrı operasyonda 2 bin 878 adet bandrolsüz korsan film ile 2 bin 251 adet bandrolsüz ve usulsüz bandrollü kitap ele geçirildi. Olayla ilgili 4 şüpheli hakkında işlem yapıldı.İl Emniyet Müdürlüğü Güvenlik...

Google Haberlere Abone ol
2 bin 878 adet bandrolsüz korsan film ele geçirildi

Sakarya'da polisin düzenlediği iki ayrı operasyonda 2 bin 878 adet bandrolsüz korsan film ile 2 bin 251 adet bandrolsüz ve usulsüz bandrollü kitap ele geçirildi. Olayla ilgili 4 şüpheli hakkında işlem yapıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürlüğü ekipleri, korsan film, oyun ve kitap satışına yönelik yaptıkları çalışmada, A.K.(68), A.K.(34) isimli şüphelilerin işyerinde arama yaptı. Aramada satışa sunulmak üzere hazırlanmış ve işyerinin çeşitli yerlerine gizlinmiş 2 bin 878 adet bandrolsüz korsan film, oyun CD-DVD’leri ile içeriği bilinmeyen 128 adet bandrolsüz kopya CD-DVD’leri, 446 adet kartonet film kapağı ve 6 adet harddisk ele geçirildi.

Yapılan incelemelerde CD veya DVD‘lerden bazılarında porno görüntüler içeren içeriklerin bulunduğu tespit edildi. A.K. ile A.K. isimli şahıslara ayrı ayrı yasal işlem yapıldı.

Serdivan ilçesi Sosyete Pazarı mevkiinde S.Ç (34) isimli şahsa ait araçta arama yapan polis, bin 820 adet bandrolsüz ve usulsüz bandrollü kitap bulundu. Kitapların bulunduğu stantta da 431 adet kitabın bandrolsüz ve usulsüz bandrollü olduğu tespit edildi. Stantta bekleyen E.C.(27) isimli şahıs için de yasal tahkikat başlatıldı. CİHAN

Yorumlar