19 Mayıs Atatürk Voleybol Turnuvası'nda Soma şehitleri anıldı

Samsun’un Bafra ilçesinde devam eden 19 Mayıs Atatürk Voleybol Turnuvası'na Soma faciası sonrası verilen aradan sonra devam edildi.Bugün ise 19 Mayıs Atatürk Voleybol turnuvasında yarı final heyecanı yaşandı. Takımlar finale çıkmak için...

Google Haberlere Abone ol
19 Mayıs Atatürk Voleybol Turnuvası'nda Soma şehitleri anıldı

Samsun’un Bafra ilçesinde devam eden 19 Mayıs Atatürk Voleybol Turnuvası'na Soma faciası sonrası verilen aradan sonra devam edildi.

Bugün ise 19 Mayıs Atatürk Voleybol turnuvasında yarı final heyecanı yaşandı. Takımlar finale çıkmak için bir biriyle yarışırken seyircilere unutulmaz anlar yaşadı. Mücadeleleri Bafra Kaymakamı Ali Katırcı ve eşi Hacer Katırcı, Bafra Adalet Komisyon Başkanı Mustafa Keçeli, Bafra Gençlik ve Spor Müdürü Osman Şenocak, Bafra Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, Bafra İlçe Sağlık Müdürü Aytaç Akın öğretmen ve çok sayıda öğrenci izledi.

Günün ilk maçında Çetinkaya YBO ile Bafra Milli Eğitim Müdürlüğü karşılaştı. Karşılaşmada Milli Eğitim Müdürlüğü, Çetinkaya’yı 3-1 yendi.

Günün ikinci maçında ise Bafra Anadolu Lisesi ile Bafra Mustafa Kemal İlkokulu karşılaştı. Başa baş geçen karşılaşmayı 3-0 Mustafa Kemal İlkokulu kazandı. Maçın başlangıcında Bafra Anadolu Lisesi oyuncuları olan öğretmenler açtıkları Soma pankartıyla seyircilerin takdirini kazandı.

CİHAN

Yorumlar