1700 metrede Yazıcıoğlu'nu andı

Büyük Birlik Partisi (BBP) Fethiye Belediye başkan adayı Cumali Emeç, 5 yıl önce helikopter kazasında hayatını kaybeden BBP Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümünün arkasındaki sis perdesinin aralanmasını isteyerek, yamaç paraşütüyle eylem yap.

Google Haberlere Abone ol
1700 metrede Yazıcıoğlu'nu andı

Büyük Birlik Partisi (BBP) Fethiye Belediye başkan adayı Cumali Emeç, 5 yıl önce helikopter kazasında hayatını kaybeden BBP Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümünün arkasındaki sis perdesinin aralanmasını isteyerek, yamaç paraşütüyle eylem yaptı.

Helikopter kazası sonrasında 5 yıl önce hayatını kaybeden Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümü ile ilgili sır perdesi henüz kalkmadı. Kazanın aydınlanmasını isteyen partililer ise farklı şekilde tepkilerini göstererek dikkat çekiyor. Fethiye'de BBP Belediye başkan adayı Cumali Emeç de bunlardan biri. Muhsin Yazıcıoğlu’nun fotoğrafının yer aldığı bir afiş hazırlayan Emeç, Babadağ'ından yamaç paraşütü ile atlayış yaptı.

Pilot Mehmet Akkoç ile atlayış yapan Emeç, amacının, Yazıcıoğlu'nun ölümüne dikkatleri çekmek olduğunu söyledi. Emeç "Beş yıldır sis perdesinin aralanmadığı bir suikast olayının tekrar hatırlanması ve sorumluların ortaya çıkarılması için devlet idaresinin halkımıza gösterilmesini istiyoruz. Bu konuyla ilgili rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu'nu rahmetle anıyoruz. Yaptığım seçim çalışmaları kapsamında 30 bin kişinin elini sıktım. Yaptığım görüşmelerde herkesin tek bir sözü vardı, o da Yazıcıoğlu'nun öldürüldüğü yönünde oldu. Eğer gerçekten bir suikastsa sorumlularının bulunması gerekir." dedi.
CİHAN

Yorumlar