16 yaşındaki ehliyetsiz sürücü yayaya çarptı, hüngür hüngür ağladı

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde ehliyetsiz sürücünün çarptığı yaşlı adam yaralandı. Babasının arabasını kaçıran 16 yaşındaki sürücü 'Bana kaç defa söylemişlerdi. Şimdi öldüm ben' diyerek gözyaşı döktü. Sürücünün çarptığı...

Google Haberlere Abone ol
16 yaşındaki ehliyetsiz sürücü yayaya çarptı, hüngür hüngür ağladı

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde ehliyetsiz sürücünün çarptığı yaşlı adam yaralandı. Babasının arabasını kaçıran 16 yaşındaki sürücü 'Bana kaç defa söylemişlerdi. Şimdi öldüm ben' diyerek gözyaşı döktü. Sürücünün çarptığı yaşlı adamın hayati tehlikesinin olduğu öğrenildi.

Kaza saat 17.20 sularında Kavaklık Mahallesi Halkapınar Sokak üzerinde meydana geldi. İddialara göre babasına ait 67 LR 328 plakalı hususi otomobili alarak evden kaçan Uğur C. (16) yol kenarından yürüyen 76 yaşındaki Meydan Ali Arslan'a çarptı. Yaşlı adam yolda savrulduktan sonra park halindeki bir aracın aynasına da çarparak yere düştü.

Bu sırada olay yerinden geçen 112 ekipleri yaralı Arslan'a ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Arslan'ın tedavisinin devam ettiği ve hayati tehlikesinin olduğu öğrenildi.

Olay yerine gelen polis ekiplerini gören 16 yaşındaki sürücü Uğur C. gözyaşlarını tutamadı. Hüngür hüngür ağlayan çocuk "Ya çok kötü oldu bu ya. Öldüm ben ya. Bana o kadar dediler." dedi. Çocuk, ağabeyini arayarak çabuk gelmesini istedi. Polis ağlayan çocuğu sakinleştirmeye çalıştı. Sürücü Uğur C. yaşının küçük olması sebebiyle ifade için adliyeye götürüldü. Otomobil çekici ile olay yerinden kaldırıldı. Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor. CİHAN

Yorumlar