16 yaşındaki çocuktan 3 gündür haber alınamıyor

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde lise öğrencisi 16 yaşındaki Abdüsselam Özgün’den 3 gündür haber alınamıyor. Aramadık yer bırakmayan aile çocuklarını görenlerden yardım istiyor. Perişan halde olan aile çocuklarının akıbetinden endişe...

Google Haberlere Abone ol
16 yaşındaki çocuktan 3 gündür haber alınamıyor

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde lise öğrencisi 16 yaşındaki Abdüsselam Özgün’den 3 gündür haber alınamıyor. Aramadık yer bırakmayan aile çocuklarını görenlerden yardım istiyor. Perişan halde olan aile çocuklarının akıbetinden endişe ediyor.

Atatürk Mahallesi Elbeyli Caddesi’nde ikamet eden İbrahim Özgün’ün İpekyolu Anadolu Lisesi 1. sınıf öğrencisi olan Abdüsselam Özgün kayıplara karıştı. Emniyet ekiplerine de haber veren ve her yerde çocuklarını arayan aile yardım istiyor. Pazartesi okula gitmek için evinden ayrılan ve bir daha dönmeyen Özgün’ü her yerde arayan aile son olarak oğullarının bir arkadaşı ile internet kafeye gittiğini öğrendi. Oğlunun nereye gittiğini bilmediğini ifade eden acılı baba İbrahim Özgün, “Oğlum sen gelmezsen biz ölürüz” şeklinde seslendi.

Özgün: “Oğlum Kızıltepe İpekyolu Anadolu Lisesi 1. sınıfında okuyor. Pazartesi Sabahı okula gitti. Eve dönmedi. Sorduk soruşturduk. Saat 13.30 da bir arkadaşıyla okuldan ayrılmış bir internet kafeye gittiklerini öğrendik. Yaklaşık bir saat internet kafede arkadaşıyla beraber kalmış daha sonra arkadaşına eve gideceğini söylemiş. Ancak 3 gündür oğlum eve gelmedi. Emniyete haber verdik, aramadığımız yer kalmadı. Her köşe bucağı aradık ama bulamadık. Hayatından endişe ediyoruz. Böyle bir olayı Allah kimsenin başına getirmesin. Onu görenlerin insanlık adına bizlere haber vermelerini rica ediyoruz. Bu konuda herkesin hassasiyet istiyoruz. Bugün benim çocuğum kayboldu yarın başkası kaybolabilir. Onun için herkesten hassasiyet bekliyorum. Oğlumu bulanların ya da bir yerde görenlerin 0535 881 0369 numaralı telefonu aramalarını rica ediyorum.” şeklinde konuştu.

Oğluna seslenen acılı baba Özgün, “Canım oğlum seni çok merak ediyoruz. Sen gelmezsen biz ölüyüz. Eğer gelirsen bana ve annene hayat vereceksin. Çünkü sen bizim hayatımızsın. Eve dönmeni istiyoruz. Seni çok seviyoruz. Evine gel lütfen.” çağrısında bulundu. CİHAN

Yorumlar